Stratum Symbiosum prebiotica huidverzorging Skincare Boulevard

Stratum Symbiosum: de Prebiotic huidverzorgingslijn by Nannic

Stratum Symbiosum ®, de huidverzorgingslijn met prebiotica van Nannic, combineert de beste ingrediënten met prebiotica. Dankzij deze lijn verzorg je je huid met de beste ingrediënten zoals hyaluronzuur, agave en stamcellen; extra verrijkt met prebiotica, het krachtvoer van een gezond microbioom. 

Jouw huid heeft een uniek microbioom; een onzichtbare laag bacteriën op je huid die ervoor zorgt dat je gewapend bent tegen indringers en onzuiverheden. Wanneer het microbioom uit evenwicht geraakt, kan de huid zich niet meer optimaal herstellen en geraakt de barrière beschadigd. Hierdoor vergroten de poriën, ontstaan er droogtelijntjes of acné, verslapt de huid en verliest de huid haar glow.

De Stratum Symbiosum ® huidverzorgingsproducten bevatten de beste actieve ingrediënten in hoge werkzame concentraties, en bevatten daarbovenop een ontzettende variatie aan prebiotische voedingsstoffen, de ideale voeding voor de bacteriën op jouw huid.


Wat zijn prebiotica ?

Prebiotica zijn microscopisch kleine voedingsstoffen die je microbioom voeden en beschermen en zo de huid herstellen. Prebiotica zijn het favoriete krachtvoer van alle goede bacteriën, zowel huideigen bacteriën als toegevoegde. Dankzij prebiotica kunnen de bacteriën optimaal functioneren, waardoor de huid barrière intact en in balans blijft. Dankzij prebiotica voeden we de micro-organismen die ervoor zorgen dat de huid in staat is om zich te beschermen tegen indringers.

De Stratum Symbiosum ® huidverzorgingslijn vormt dan ook een volledige huidverzorgingsroutine met hoge kwaliteit voedende en hydraterende ingrediënten, 100% microbioom vriendelijk met extra prebiotisch krachtvoer. 


Resultaten Stratum Symbiosum: een gezond microbioom

Dankzij Stratum Symbiosum geraakt jouw microbioom weer in balans. Een gezond en actief microbioom voorkomt op die manier vroegtijdige huidveroudering. Jouw huid blijft gezond, fris en gehydrateerd.

Maar wist je dat een gezond microbioom ook huidschade kan herstellen ? Dit doet Stratum Symbiosum voor jouw huid:

 • Je huid verbetert snel en zichtbaar.
  Dankzij de optimale prebiotische voeding die jouw microbioom herstelt
 • Je voorkomt vroegtijdige huidveroudering.
  Doordat je huid zichzelf beschermt en herstelt, blijft de barrière langer bestand tegen veroudering.
 • Je onthult een mooie, natuurlijke gloed. De hele dag lang.
  Zonder glimmen. Voor elke leeftijd. En voor elk huidtype. Prebiotica stimuleert de eigen bacteriën, om jezelf te herstellen.


Is Stratum Symbiosum geschikt voor de gevoelige huid ? 

Stratum Symbiosum is meer dan geschikt voor de gevoelige huid ! Ook als deze vet of droog en gevoelig is.

Zelfs de erg ontstoken huid met acné, psoriasis, couperose, en andere ontstekingsaandoeningen wordt geholpen Stratum Symbiosum. Want Stratum Symbiosum werkt in symbiose met je huid. Het geeft je huid wat ze nodig heeft om sterk en gezond te worden. Zonder agressieve stoffen die je huid beschadigen. En dat voel je: vanaf de eerste applicatie voelt je huid zacht, gevoedt en verzorgt. De gevoelige huid wordt minder reactief en krijgt een gezonde egale teint zonder roodheid. Ze wordt elastischer en blijft lang diep gehydrateerd.


Resultaten van de Nannic prebiotic stratum symbiosum


Welke producten zitten er in de Stratum Symbiosum Prebiotic huidverzorgingslijn ?

De Stratum Symbiosum® productlijn bestaat uit 7 producten die je huid ochtend en avond de beste zorgen geven. Er zijn 6 producten voor het gelaat, aangevuld met een bodylotion voor het lichaam. Dit zijn alle producten op een rij, in volgorde van gebruik:

Pore Care Cleanser 150 ml

Hyaluron & Agave Toner 50 ml

Pore Refiner Serum 30 ml

Vitamin D Serum 30 ml (ochtend)

Stem Cell Recovery Serum 30 ml (avond)

Multi-Layer Hyaluron Cream (Dry & sensitive of Normal & Mixed Skin)

Moisturizing Body Lotion 200 ml

🛒 Shop jouw Stratum Symbiosum product:


Hoe gebruik je de producten in een dagelijkse huidverzorgingsroutine ?

Stratum Symbiosum bestaat uit zes producten voor het gezicht. Een effectieve huidverzorgingsroutine, zowel ochtend als avond.

Je kan eventueel dit schema aanhouden:

OCHTEND:

Reinig je gezicht ‘s ochtends grondig met de Pore Care Cleanser en breng daarna de Hyaluron & Agave Toner aan voor een stralende gloed. Breng vervolgens het diep voedende Vitamine D Serum aan voor een zichtbaar opvullend effect. Sluit je ochtendroutine af met de hydraterende en voedende Hyaluron Crème, en werk af met je UV-Shield zonnecrème in spray.

AVOND:

Begin je avondroutine met het grondig reinigen van je huid. Als je make-up draagt, verwijder deze dan met de Make-up Remover Gel. Breng vervolgens de Pore Care Cleanser aan, gevolgd door het Pore Refiner Serum. Eindig met het Stem Cell Recovery Serum, en werk af met de hydraterende en voedende Hyaluron Crème. Dit helpt je huid herstellen en verjongen terwijl je slaapt.


KORTOM: dit onthoud je over de Stratum Symbiosum Prebiotic huidverzorgingslijn by Nannic:

 • geschikt voor elke leeftijd en elke huid
 • geeft een ongezien snelle huidverbetering
 • combineer de volledige lijn, of gebruik apart in je verzorgingsroutine
 • elke huid wordt opnieuw zuiver, egaal, stevig, en zacht, en krijgt haar natuurlijke glans terug
 • wetenschappelijk onderbouwd en dermatologisch getest, en van Belgische bodem


OOK INTERESSANT VOOR JOU:

Meer weten over het belang van prebiotica in huidverzorging ? Lees meer op de blog.

Deze vijf dingen vermijd je best al je een gevoelige huid hebt: lees de blog.

Shop microbioom-vriendelijke producten met Probiotica en Prebiotica:


Terug naar blog