De Missie van Skincare Boulevard: dit doen wij voor jou Skincare Boulevard

Over ons: de missie van Skincare Boulevard

Skincare Boulevard werd opgestart in 2021 als antwoord op de meest gestelde vraag: wat moet IK doen om mijn huid beter te verzorgen ? 

Het viel Kris Schoeters - ondernemer, skin experte en founder van Skincare Boulevard - op dat deze vraag steeds opnieuw terug kwam. Ondanks een overaanbod aan huidverzorgingstips en - tricks op het net, winkels en webshops vol cosmetica en heel wat offline en online huidanalyses en huid-adviseurs: de gemiddelde consument is niet 100% zeker noch tevreden van haar / zijn huidverzorging.

Zijn er teveel merken op de markt ? Zijn de routines die uitgestippeld zijn door de merken niet voldoende aangepast aan de noden van de unieke consument ? Worden er voldoende vragen gesteld om te bepalen of de crème een oplossing is voor de huid van deze specifieke consument ? Hebben merken, nadat de verkoop is gesloten, ook oog voor opvolging ? Worden ingrediënten losgelaten op de huid zonder rekening te houden met de balans van de huid barrière en het microbioom? Wordt de routine aangepast aan het seizoen, of aan de leeftijd ? 

Cosmeticagebruikers twijfelen vaak of de door hen gekozen crème wel de juiste is. Dat leidt vaak tot een kast vol half of amper gebruikte serums en crèmes in de badkamer. De consument blijft ondertussen op zoek naar dat ene, perfecte potje. 

And that's where we come in !

Skincare Boulevard vertrekt vanuit JOUW noden.

  • Via de huidtest stellen we de juiste vragen;
  • We zoeken de juiste ingrediënten, en combineren de beste oplossingen van verschillende merken, met respect voor jouw eigen huid microbioom;
  • We kijken naar jouw huid vandaag, en houden een oogje op de toekomst;
  • We informeren naar je ervaring, en passen je routine aan waar nodig: per seizoen, en ook rekening houdend met je leeftijd

Adviezen bij Skincare Boulevard zijn gebaseerd op echte expertise. Dankzij de kennis van Kris matchen we jouw noden aan de huidverzorgingsproducten die specifiek geschikt zijn voor jouw huid, en dat binnen een volledige routine. 

Onze huidverzorgingsroutines worden aangevuld met Synbiotic Skincare, de door ons ontwikkelde probiotica met prebiotica formules om de huid barrière en eigen microbioom een gezonde boost te geven. 

Wij zorgen voor jouw huid met een assortiment aan huidverzorging, make-up en collageen supplementen:

  • volledig online service,
  • gratis huidtest en gratis advies
  • warehouse en afhaalpunt in Antwerpen
  • we verzenden dagelijks pakketten naar België en Nederland

 

Dat ene perfecte potje ? Wij zorgen ervoor dat alle potjes perfect zijn.

Skincare Boulevard adviseert en begeleidt jou naar een frisse en goed verzorgde huid, via dagelijkse huidverzorgingsroutines, afgestemd op jouw huid dankzij de huidtest, met aangepaste verzorgingstechnieken en bewezen huidverzorgingsproducten, ondersteund door het skin expert advies van Kris. 

 

Ook interessant voor jou:

Heb je een vraag ? Contacteer ons.

Wil je graag jouw routine op maat ontvangen ? Start jouw huidtest.

Ontdek Synbiotic Skincare, probiotica huidverzorging.

Het verhaal van Kris Schoeters, founder van Skincare Boulevard

 

Terug naar blog