FAQ

HUIDANALYSE

Start jouw huidtest via de HOMEPAGE (klik: start jouw huidtest) of ga via de directe link: https://bit.ly/GRATISHUIDTEST

Ja! De huidtest is volledig gratis, en het bijhorende advies dat jij in je mailbox ontvangt, ook !

De online analyse duurt meestal een paar minuten: meestal tussen de 5 en de acht !

Jij ontvangt altijd professioneel én gepersonaliseerd advies van Kris Schoeters, Skin Experte met meer dan 18 jaar ervaring, en een krak in online advies voor verzorging thuis.

ZENDING - LEVERING

Je kan kiezen voor:

- standaard levering : met een koerier (meestal Bpost of PostNL), aan standaardtarief.

- levering door Skincare Boulevard zelf, binnen een straal van 10 km van Antwerpen Zuid (liefst op dinsdag of donderdag, overleg is mogelijk, en deze service is gratis)

- zelf ophalen bij Skincare Boulevard: altijd op afspraak zodat we zeker aanwezig zijn !

Wij versturen jouw pakje (onder normale omstandigheden, op werkdagen) binnen de 12-24u na aankoop. Wij werken met Bpost voor België en PostNL voor Nederland. Onder normale omstandigheden ontvang jij je pakje binnen de 48u na aankoop. Je krijgt steeds een cc van de tracking in je mailbox. Voor meer details, raadpleeg onze Shipping Policy.

Vanaf 50 euro wordt jouw pakje gratis verstuurd, binnen België en Nederland.

Yes ! Je mag, op afspraak, je pakje ophalen bij Skincare Boulevard. Ik zet dat met veel plezier, netjes in een zakje, voor je klaar.

Skincare Boulevard is 'based in Antwerp'. Alle zendingen vertrekken vanuit 1 punt: Sergiersstraat 29 in 2020 Antwerpen. In dit afhaalpunt kan je, op afspraak, je pakje ophalen. Parkeren kan voor de deur.

Als wij bemerken dat jouw pakje verloren is gegaan bij de koerier, dan sturen wij jou een 2de pakket op, zodat je toch jouw aangekochte producten kan ontvangen. We zorgen er voor dat jouw 2de pakje binnen de 10 dagen vanaf aankoop in jouw bezit is.

We willen jou graag ten dienste zijn, dus een gesloten verpakking ruilen kan zeker, retourneren in ruil voor terugbetaling kan ook. Lees er zeker nog even onze policy op na, maar we doen er alles aan om jouw ervaring zo positief mogelijk te maken !

Bekijk de Terugbetalingspolicy, of check de Algemene Voorwaarden !

BETAALMOGELIJKHEDEN

Skincare Boulevard werkt momenteel met betaalprovider SHOPIFY PAYMENTS, en biedt volgende opties:

- Apple pay, G pay, Paypal, iDeal, Shop pay

- Bancontact, Maestro

- VISA, Mastercard

Je kan ook kiezen voor overschrijving rechtstreeks op de rekening van Skincare Boulevard (prepayment).

Ja dat kan, wel enkel bij levering aan huis door SCB zelf, of bij eigen ophaling. Als je deze optie wil benutten, kies dan voor 'overschrijving' en stuur een mail met je verzoek.