Potje crème nodig ?

Je bent op zoek naar een serum of crème die je vette huid minder doet blinken. Of naar een zachte reiniging die wel de schilfers weghaalt maar zonder dat je nadien knalrood ziet. Of je wil graag een hydraterende crème, maar je hebt geen idee welke echt goed is voor jouw huid ?

Bij Skincare Boulevard helpen we met huidverzorgingsadvies: wij analyseren de parameters van jouw huid via de huidtest, en stellen een plan op maat voor, met een huidverzorgingsroutine in vier stappen, inclusief beste producten en gebruiksaanwijzing.

Nog meer troeven van onze huidtest: gratis, volledig online, én je kan steeds terecht bij Skin Expert Kris met al je vragen & feedback.

Huidtest, huidverzorgingsroutine, beste producten en advies - hoe werkt het ?

Hoe werkt de huidtest ?

1. Start de online test (klik hier),
2. Vul de vragen in. Geef de parameters aan waarmee we bij het advies rekening moeten houden: zoals gevoeligheid en pigment, rimpels en huidverslapping, donkere kringen en wallen
3. Vul je naam, voornaam en e-mailadres in,
4 Je ontvangt asap een confirmatie en aansluitend jouw huidverzorgingsroutine met beste producten en vierstappenplan op maat per email.

Wanneer en hoe krijg ik mijn vierstappenplan ?

Je ontvangt alle informatie per email. Tip: check dus na de huidtest je mailbox en eventueel je spambox.

1. Asap: confirmatie van goede ontvangst van je test, en eventueel een confirmatie van je emailadres

2. Meteen aansluitend: jouw vierstappenplan met de producten die het meest belangrijk zijn voor jouw huid = de basis musthaves.

3. 1 dag later: aanvullende producten bovenop jouw basis vierstappenplan. Voor elke parameter die je hebt aangegeven, ontvang je een mail, telkens een dag later.

Waarom zijn er vier stappen ?

De ideale verzorgingsroutine werd door Skin Experte Kris opgebouwd uit vier stappen:

1. reiniging
2. serums met actieve ingrediënten
3. hydraterende voedende crèmes
4. bescherming

Deze vier stappen zijn belangrijk bij elk huidtype, en voor iedere persoon. Elke stap versterkt de vorige: een actief serum is enkel nuttig als je eerste voldoende gereinigd hebt, bijvoorbeeld.

Wij vullen deze vier stappen in met:

- de producten die geschikt zijn voor jouw huid
- de juiste volgorde van de producten
- het aanbevolen gebruik per product

Zijn er meerdere producten geschikt voor me ?

Ja, zeker ! Je hebt bijvoorbeeld acné, maar tegelijk ook rimpels.

1. Elke product binnen de vier stappen zal rekening houden met al jouw parameters. Een product aanbevolen om je rimpels aan te pakken zal dus ook geschikt zijn voor jouw acné huid.

2. We bevelen soms ook meerdere opties aan: anti rimpel serum A is geschikt, maar ook algemeen anti age serum B dat ook invloed heeft op rimpels, is geschikt. Het verschil zit dan in de technologie, de prijs, de andere aanvullende ingrediënten. Zo krijg je steeds alle opties.

In welke prijsklasse vallen de producten van Skincare Boulevard ?

Gemiddeld ligt de prijs per crème of serum tussen de €50 en de €80. Gemiddeld doe je een drie maanden per verpakking.

Er zijn meestal goedkopere opties, en vaak ook nog iets duurdere opties. In sommige gevallen, zoals bij drinkbaar collageen, start de prijs vanaf €100, omdat alle hoog kwalitatief collageen met een prijskaartje komt. Wij bieden enkel een goedkoper alternatief aan als deze van goede vergelijkbare kwaliteit is.

Sowieso hebben alle geselecteerde huidverzorgingsproducten op deze site een extreme hoge prijs-kwaliteit verhouding, en zijn allemaal getest én gekozen op basis van hun resultaat.

Ik heb een beperkter budget, kan ik toch mijn huid aangepast verzorgen ?

Zeker ! Dankzij de huidtest ontvang je een overzicht van alle geschikte producten, en jij beslist, afhankelijk van jouw budget, welke je wanneer aankoopt.

Sommige producten bestaan trouwens ook in een kleiner volume, handig in een startfase.

Moet ik alle producten in het vierstappenplan meteen aankopen ?

Dat mag wel, maar het hoeft niet!

Voordeel van wel te starten met het basis product pakket:

Het samengestelde product pakket van jouw musthaves gaat de ingrediënten die op mekaar zijn afgestemd en mekaar versterken, combineren op de juiste manier voor het beoogde resultaat.

Je kan zeker ook in stapjes werken, of overstappen van een bestaande routine en product per product vervangen.

Heb je hierover een vraag ? Contact Kris via het contactformulier, we helpen je graag verder zodat je de juiste stappen neemt in de overschakeling.

Hoe verloopt de opvolging na huidtest ?

Je ontvangt na de huidtest en het advies blijvend aangepaste communicatie met info, producten en tips specifiek voor jouw huid.

We sturen je info over nieuwe producten die geschikt zijn voor je, seizoensaanpassingen (zoals een SPF plan in de lente-zomer); we geven tips voor beter herstel na de zomer etc.

Zo blijf jij steeds op de hoogte van wat relevant is voor jouw specifieke huid.

Hoe verloopt de opvolging na aankoop ?

Na je aankoop stellen we jou een aantal vragen om je tevredenheid te bepalen. Waar nodig sturen we bij met extra gebruiksadvies en-of aanvullende producten. Deze vragenrondes worden herhaald.

Wat als ik een vraag wil stellen over het vierstappenplan of mijn producten ?

Stel jouw vragen aan Kris: via mail kris@skincareboulevard.be of ga via het contactformulier.

Mag ik zelf feedback geven ?

Zeker; alle feedback is welkom !

Heb je een issue met een product, of vragen over het gebruik ? Neem contact op met Kris, en ontvang het nodige advies.

Ben je super happy met alles ? Share your happiness: laat een review via Facebook of Google, vul een product review in op de site, of stuur jouw comment door per mail of bericht. Wij delen jouw happiness met anderen, zo maken we nog meer mensen blij ;)

Wat als ik niet tevreden ben ?

Ben je niet tevreden ? Heb je een issue met een product, of is je resultaat niet zoals verwacht ? Neem contact op met Kris, en ontvang het nodige advies. We doen er alles aan om jou snel en efficiënt te helpen.

Wat als ik wel tevreden ben ?

Ben je super happy met alles ? Share your happiness: laat een review via Facebook of Google, vul een product review in op de site, of stuur jouw comment door per mail of bericht. Wij delen jouw happiness met anderen, zo maken we nog meer mensen blij ;)

Disclaimer, allergieën en reacties

Ondanks zorgvuldige product matching, kan er steeds een onvoorziene reactie ontstaan op basis van ingrediënt, door allergie, bij onzorgvuldig of foutief gebruik ed. Wij plaatsen daarom bij elk product een duidelijke INCI of ingrediënten lijst ter info. Alle informatie op deze website inclusief de adviezen zijn bedoeld louter voor informatieve doeleinden.

Lees volledige disclaimer.

Kris Schoeters is Cosmetic Skin Expert bij Skincare Boulevard

Hey ! Ik ben Kris, jouw Skin Expert

Wist je dat ik zelf een heel erg reactieve huid heb, met grote poriën en acné maar ook rimpels en huidverslapping ?

Mijn moeilijke huid was ooit het startpunt van een lange zoektocht naar kwalitatieve cosmetica, en ik specialiseerde me uiteindelijk, na 16 jaar praktische ervaring in de medische esthetiek, als Cosmetic Skin Expert.

Ik ben gefascineerd door het microbioom, de wonderlijkere wereld van bacteriën op onze huid. Ik integreer dan ook steeds de kracht van probiotica via de microbioom vriendelijke producten van Synbiotic Skincare binnen de huidverzorgingsroutines via de huidtest. Ik help jou met veel plezier je huid aangepast te verzorgen met de beste producten, met respect voor jouw microbioom. Voor een stralend en fris velletje elke dag !

Wil je graag meer weten over mijn achtergrond ?

Lees volledige bio
 • Absolute aanrader! Na het invullen van de skin road map
  huidtest kreeg ik een heel uitgebreid en persoonlijk advies van Kris. Ik startte niet meteen met al de producten omdat ik nog een aantal spullen had staan. Toch merk je dat er per product dat je toevoegt aan je routine een volgend puzzelstukje valt. Het zijn ook stuk voor stuk zeer fijne producten en leuke merken. Je krijgt van Kris altijd een snelle, uitgebreide én persoonlijke reactie. Het lijkt wel of ze je (huid) echt kent. Na jaren zoeken en veel centen te spenderen eindelijk een routine gevonden die bij me past!

  - Karen Van Calster

 • Ik had ook tientallen vragen en al zoveel dingen geprobeerd…
  Nu ben ik gestart met de begeleiding van Kris en ben zeer tevreden … Zij geeft
  📌goede , duidelijke uitleg
  📌geeft je tip en trics
  📌follow up
  📌onmiddellijke SOS lijn 😇.
  📌producten zijn zalig qua geur en textuur
  📌mijn huid zag er na 2 weken gezonder uit.
  📌maar ook heel belangrijk , Kris motiveert en stimuleert om
  vol te houden , wanneer het toch even minder gaat …

  Lees in mijn geval een vervelende, rode pukkel de kop op steekt. Dus ik ben fan, misschien jij binnenkwam ook ❤️

  - Kathy P.

 • Kris geeft gedetailleerd en goed gefundeerd advies, verkoopt erg fijne producten en denkt heel oprecht betrokken mee. Na
  een maand zie ik al verschil in de egaliteit van mijn gevoelige huid! Absoluut een aanrader! Dat Kris ook een toffe madam is met een passie voor haar vak én haar cliënten is een absolute bonus!

  Liesje van Gulck

 • Professionele begeleiding met zeer goede producten, Kris is een professional die weet waarover ze spreekt en per klant haar tijd neemt om iedereen te helpen met hun vragen en huid issues. De fb lives zijn leerrijk, uitgebreid en super interessant. Skincare Blvd is een echte aanrader!

  - Noa Opdebeeck

 • De expertise, puurheid, passie en enthousiasme van Kris in ombinatie met de door haar op maat aanbevolen producten voor mijn huid zijn hier alvast een succesverhaal. Niks dan lof en nen dikke aanrader.

  - Nathalie De Decker

 • Ik ben ook heel tevreden van de verzorgingsproducten van Kris bij Skincare Boulevard. Ze geeft je super huidadvies en een topservice. Ga zeker eens kijken op haar site.

  - Suzy Wuyts

1 van 6