Synbiotica met probiotica voor de gezondste huid

NIEUW - BELGISCH - SKINCARE - INNOVATIE

Onze huid bevat een onzichtbare toplaag van bacteriën: ons huideigen ecosysteem of microbioom. Deze beschermt ons tegen schadelijke invloeden, houdt onze huid veilig en gezond én regelt zelfs onze interne huishouding zoals oa de temperatuur.

Onze huid en de bacteriën die erop leven worden elke dag onder druk gezet: externe slechte bacteriën en virussen, Uv, pollutie, foute cosmetica, stress, vliegen ea. Het resultaat is een verstoring van de natuurlijk huidbalans, en leidt tot: roodheid, irritatie, ontsteking, vlekkerigheid, schilfers, een doffe & grauwe huid, talgopstootjes, glimmende huid, comedonen, puistjes, pukkels en acné.

Voeg ‘SYNBIOTICA’ toe aan jouw huid: een combi van probiotica (gezonde bacteriën), plus prebiotica (voeding voor gezonde bacteriën). Deze gepatenteerde en bewezen technologie verlaagt het risico op ziektekiemen, kalmeert en herstelt jouw huid, en maakt deze weerbaarder !

De SYNBIOTICA producten van Skincare Boulevard bevatten een zeer hoge concentratie aan prebiotica en probiotica. Doordat deze producten actief zeer hoge aantallen goede bacteriën toevoegen (de probiotica), en daarbij de groei van reeds aanwezig goede huidbacteriën stimuleren (dankzij de voeding van de prebiotica), vormt er zich een zeer stabiele en stevige, gezonde huid.


SYNBIOTIC Skin Serum & SYNBIOTIC Skin Spray:

dankzij de probiotica (verzamelnaam voor alle goede bacteriën die een gezondheidseffect hebben als je ze in een voldoende hoeveelheid toedient) verzorgen deze je huid door de vochtbalans te reguleren, roodheden - irritatie - onrust te kalmeren (ook na zonnebrand), de gevoelige, droge en trekkerige huid te verzachten, het risico op infecties - ontstekingen (pukkels, acné, ze zijn veilig en efficiënt tegen puistjes) te verlagen, en herstellen, versterken en beschermen de bacteriën die op jouw huid leven.

MEET : SYNBIOTICS by SKINCARE BOULEVARD >>>


De klanten van Synbiotic Skincare en hun ervaringen:


de beschadigde huid barrière of huid uit balans heeft roodheid, schilfers, voelt vaak trekkering, met droge vlekken en blinkende t zones. Een erg reactieve huid die je best zacht aanpakt, met zachte ingredienten en vooral: synbiotica !

Tekenen van een huid uit balans

Door de verstoring van de bacteriën op de huid, geraakt de gezonde balans van de huid barrière beschadigd en de gevolgen daarvan zijn:

- Doffe, grauwe huid
- Ruw en droog (dehydratatie)
- Verslapping (verlies van vetten in combi met water)
- Roodheid, vlekkerige roodheid
- Branderig
- Prikkerig
- Schilfers
- Jeuk
- Blinkende huid (overmatig talg)
- Onzuiverheden (zwarte punten, pukkels, puistjes, acné)

>>> Deze situaties kunnen op termijn zelfs leiden tot echte
huidaandoeningen, zoals dermatitis, psoriasis, atopisch eczeem, wratten, schimmels, gordelroos !SKINCARE BOULEVARD KIEST VOOR DE NIEUWSTE TECHNOLOGIE


een gezonde huidbalans kenmerkt zich door een frisse blozende huid met normale verdeling van talg, met een frisse blushy glow en een egale gladde en acne vrije huid. Dankzij probiotica blijft jouw huid gezond.

Kenmerken van een gezonde huid

- Een frisse huid, met een goede doorbloeding
- Een egale, blozende teint
- Een gladde huid met een homogene, gelijke structuur
- Een stevige, soepele, elastische huid
- Een aangenaam en comfortabel gevoel
- Een beter herstel na invloeden van buitenaf (UV etc)
- Minder gevoelig, meer weerbaar
- Een genormaliseerde talgproductie
- Een meer zuivere huid

Voeg dagelijks SYNBIOTICA met probiotica toe aan jouw huid, en vindt jouw natuurlijke glow terug !SYNBIOTIC Skincare - gebaseerd op wetenschap

Het werken met levende probiotica en natuurlijke prebiotica is niet eenvoudig en vergt heel wat expertise! We kozen bij de Probiotica voor ultra performante Bacillus die van nature voorkomen op de huid.

De Prebiotica voegen we toe onder de vorm van INULINE, een prebiotische suiker, en wordt gewonnen uit chicoreiwortel. Deze stimuleren via een vertraagde werking de reeds aanwezige goede micro-organismen.

De volumes bevatten tussen de 50 miljoen en het half miljard probiotica per ml, voldoende hoge aantallen dus om de werking te garanderen.

Synbiotica stimuleren een efficiënte, langdurige werking van een goede, stabiele microbiologie. Kies voor Probiotica + prebiotica, versnelde werking en optimaal resultaat !

Over wetenschap, innovatie, kwaliteit en ingrediënten: lees het volledige SYNBIOTIC SKINCARE verhaal op de BLOG.

Ik ga de BLOG lezen !