1 van 2

Probiotica: lifesavers voor je huid

Onze huid bevat een onzichtbare toplaag van bacteriën: ons huideigen ecosysteem of microbioom. Deze beschermt ons tegen schadelijke invloeden, en houdt onze huid zo veilig en gezond mogelijk.

Factoren als Uv, pollutie, foute cosmetica, stress, vliegen ea. vallen onze huideigen bacteriën aan en verstoren de natuurlijk huidbalans, wat vaak leidt tot: roodheid, irritatie, schilfers, een grauwe doffe huid, hyperpigment, onzuiverheden als puistjes en acné. Een beschadigde huid barrière versnelt de veroudering en stimuleert diepe rimpels en huidverslapping.

Voeg SYNBIOTICA toe aan jouw huid: een combi van probiotica, gezonde bacteriën plus prebiotica, ideale voedingsbodem voor bacteriën. Deze bewezen technologie - 100% made in belgium ! - verlaagt het risico op ziektekiemen, kalmeert en herstelt jouw huid, en maakt de huid barrière sterker. Echte LIFESAVERS.

De SYNBIOTIC Skincare producten - beschikbaar in serum en spray - van Skincare Boulevard bevatten een zeer hoge concentratie aan prebiotica en probiotica. Zo zorgen ze mee voor een zeer stabiele en stevige, gezonde huid.

Synbiotic Skin Serum & Spray

1 van 4

Troeven van Synbiotic Skincare

Wat doet probiotica voor jouw huid ?

Probiotica - verzamelnaam voor alle goede bacteriën die een gezondheidseffect hebben als je ze in een voldoende hoeveelheid toedient - verzorgen je huid door de vochtbalans en de talgproductie te reguleren, roodheden - irritatie - inflammatie te kalmeren (ook na zonnebrand), de gevoelige, droge en trekkerige huid te verzachten, het risico op infecties en ontstekingen te verlagen (pukkels, acné, ze zijn veilig en efficiënt tegen puistjes), en herstellen, versterken en beschermen de bacteriën die op jouw huid leven.

Wat is Synbiotic Skin Serum ?

Synbiotic Skin Serum. Bevat probiotica en prebiotica in een zacht serum met een frisse geur.

Ideaal gebruik:

Breng een dun laagje aan 2 x daags, op een gereinigde huid en geniet van kalmerende frisheid. Synbiotic Skin Serum herstelt snel de huid en verstevigt het eigen huid microbioom.

Meer troeven:

° kalmeert snel roodheden
° herstelt huidschade
° probiotica bacteriën zijn efficiënt en veilig tegen acné en puistjes
° vermindert schilfers en trekkerig gevoel bij droogte
° herstelt de vochtbalans van de vochtarme huid
° dringt snel in
° is niet vet
° ideale basis na reiniging
° geschikt voor elke huid
° ook na zonnebrand !
° Je merkt het meteen: een echte frisse GLOW !

Shop Synbiotic Skin Serum

Wat is Synbiotic Skin Spray ?

Synbiotic Skin Spray. Bevat
probiotica en prebiotica in een fijne nevelspray.

Meer dan 50 miljoen probiotica bacteriën en prebiotica (ideale voeding), per spray sessie.

Ideaal gebruik:

° schud en spray gedurende 3 sec
° wacht en laat even drogen

Meer troeven:

° geschikt voor elke huidtype
° verbetert de huid kwaliteit, herstelt de eigen huid bacterie of microbioom, herstelt de vochtbalans
° gebruik op alle zones (gelaat, hoofd, lichaam, voeten, handen)
° fixeert make-up: de meest gezonde fixing spray
° ideaal: elke ochtend en avond na de verzorgingsroutine
° gebruik na SPF
° gebruik meerder keren per dag

Beschikbaar in 2 versies: 200ml en 50ml (travel proof). Shop Synbiotic Skin Spray.

Ideaal gebruik van Synbiotic Skincare

Synbiotic Skin Serum:

Ochtend & avond: neem een klein pompje en breng aan over volledig gelaat. Laat even intrekken. Nadien ga je verder met serums en crèmes.

Tip: gebruik ook op hals, decolleté, en zet in na zonnecontact als aftersun.

Synbiotic Skin Spray:

Ochtend & avond: schud en spray na de routine, na de SPF, en na make-up.

Tip: gebruik ook op je lichaam, bij een doffe, ruwe huid en na zonnecontact. Erg verfrissend ook op warme dagen.

Extra tip: spray over je hoofdkussen voor het slapengaan.

Expertise & wetenschap rond probiotica

Het werken met levende probiotica en natuurlijke prebiotica is niet eenvoudig en vergt heel wat expertise. We kozen bij de Probiotica voor een combinatie van ultra performante Bacillus die van nature voorkomen op de huid. Deze worden toegevoegd aan de huid als 'zaadje' en groeien, dankzij de meegeleverde prebiotische voedingssuikers, tot een bacterie.

De Prebiotica voegen we toe onder de vorm van INULINE, een prebiotische suiker, en wordt gewonnen uit chicoreiwortel. Deze leveren voeding voor de nieuw aangeleverde zaadjes probiotica, en en stimuleren via een vertraagde werking de reeds aanwezige goede micro-organismen, dus ze voeden ook het eigen microbioom.

De volumes bevatten tussen de 50 miljoen en het half miljard probiotica per ml, voldoende hoge aantallen dus om de werking te garanderen.

Synbiotica stimuleren een efficiënte, langdurige werking van een goede, stabiele microbiologie. Kies voor Probiotica + prebiotica, versnelde werking en optimaal resultaat.

1 van 2
 • .. ik wilde je even laten weten dat ik je synbiotic skin spray sinds een
  tijdje gebruik en dat ik er dol op ben. Huidje leeft op (mooie glow!) en geen break-outs. Helemaal fan!

  - Zoë B.

 • Super begeleiding en opvolging! na 3 weken zag ik al super veel verbetering in mijn huid. Lees: egalere teint, minder rood, zo goed als acné vrij. ZO BLIJ met het resultaat. Dankjewel Kris ! X

  - Sofie Van den Brande

 • Zalig! De geur alleen al ! Dat wordt sowieso een blijver in mijn dagelijkse routine.

  - S.L.

 • Het serum voelt fantastisch bij het aanbrengen, zacht, voedend, niet kleverig, echt top. De spray erna is heerlijk verfrissend .. en tegelijk verzorgend, dus echt prima: ik ben fan !

  - CVP

 • Superproducten Kris ! Mijn huid is helemaal gekalmeerd sinds
  ik het serum gebruik. Vorige week nog aangeprezen bij een vriendin 😉

  - Britte B

 • Ik gebruik het serum en de spray nu al enkel weken en het is
  effectief zo dat de rode plekken in mijn gezicht verdwenen zijn na die korte tijd. Ik heb al veel merken geprobeerd, maar enkel met het Skincare Boulevard serum lijkt het nu ook echt te werken. De plekken die niet weg te krijgen zijn, verdienen extra aandacht.. het serum voelt ook echt aangenaam en is gemakkelijk in te laten werken zonder kleverig aan te voelen, prima structuur dus.

  - Vanpollaert

 • "Ik ben ook heel blij en tevreden met deze producten. Het serum smeert heel fijn en ruikt heel lekker. Het belangrijkste is echter dat ik na een dikke week al verandering zag aan mijn huid. Niet meer trekkerig ’s ochtends en de oneffenheden werden minder en minder. Het is echt een verschil. Ik ben dus helemaal fan."

  - A. Bramer

1 van 7
1 van 2

Shop de probiotica collectie

Synbiotic Skincare in de pers

Zowel Synbiotic Skin Spray als Serum halen regelmatig de pers, en worden aangeprezen als Belgische innovatie. We werden reeds genoemd oa in Knack Weekend, ProEsthetic, de Zondag, Billie Magazine en andere.

Bekijk alle pers