1 van 3

Extra Wild Beauty. Duurzame huidverbetering.

Deze uitzonderlijke huidverzorgingsproducten werden ontwikkeld om de dagelijkse huidverzorging van de moderne vrouw én man, simpel, effectief & onderscheidend te maken.

Met geselecteerde actieve HERO ingrediënten, innovatieve formule en met focus op gerichte activiteit. Combineerbare producten die sterk zijn in de verbetering van de huid.

Extra troef: met aandacht voor duurzaamheid, slimme eco verpakking en innovatie. Ontwikkeld in Sitges, geproduceerd in Barcelona.

Ontdek:

1 van 4

Eco-luxury, essential skincare

Extra Wild

Welke huidverzorgingsproducten biedt Extra Wild Beauty ?

Je vindt deze producten in het assortiment:

1. Pure HA TRIO 30ml

Snelwerkend, intens hydraterend en anti-aging: dit serum versterkt en verjongt tot diep in de huid. 

Actief serum gemaakt van puur hyaluronzuur, vult de fijne lijntjes, verzacht de rimpels, maakt gladder en strakker door snelwerkend opspannend effect.

2. TOTAL RENEW - Face Cream 50ml

Hydraterende en herstellende gezichtscrème, met een lichte textuur, matterend effect en snelle absorptie. 

Versnelt effectief het natuurlijke vernieuwingsproces en zorgt voor onmiddellijke en langdurige hydratatie met een gezonde glans. Voor een eindeloos frisse, uitgeruste en stralende uitstraling.

3. The Face Oil 30ml

Luxueuze, krachtige natuurlijke gemengde olie, wordt onmiddellijk in de huid opgenomen waardoor de huid gehydrateerd, gevoed en stevig blijft.

Levert een ​​uitzonderlijke anti-aging, rustgevend en voedend effect, die jouw huid egaliseert en eenvoudigweg doet stralen. Een effectieve anti - aging beauty boost.

4. Hydrating Hand Sanitizer 50ml

100% Organic, hand sanitizer op basis van alcohol, met hydraterende elementen zoals Aloë Vera die je handen beschermt, verzacht, hydrateert en grondig reinigt. 

Wat doen de Extra Wild producten voor mijn huid ?

De huidverzorgingsproducten van Extra Wild zorgen voor een diepe hydratatie, voeden en herstellen je huid, met focus op langdurig en intens resultaat.

Ze zijn geschikt voor de droge tot normale tot vette gecombineerde huid met pukkeltjes. Afhankelijk van je huidtype combineer je deze set van 3 om jouw huid de ultieme extra verzorging en boost te geven.

Extra Wild laat jou genieten van fantastische & luxueuze huidverbetering.

In welke volgorde gebruik ik de Extra Wild huidverzorging het beste ?

Je kan deze producten naar wens en noodzaak combineren, mengen, en zowel ochtend als avond inzetten. Dit is één van de manieren hoe je deze kan gebruiken;

1. Neem een paar druppels Pure HA Trio en stip aan op alle fijne lijntjes en rimpels, of breng aan als basis over gans het gelaat. Voor een onmiddellijk vullend en opspannend effect.

2. Neem een schepje Total Renew en breng aan over gans je gelaat. Herstelt het natuurlijke vernieuwingsproces van de huid. Maakt glad en verfijnt de porie. 

3. Neem een paar druppels Face Oil en breng aan, ofwel over gans je gelaat of stip enkele zones aan voor meer voeding en glow (zoals jukbeenderen, lipboog, neustip). Je kan deze ook mengen met de Total Renew. Effectieve anti-age beautyboost, verzacht roodheid en irritatie, verbetert stevigheid en elasticiteit.

Zijn de Extra Wild verzorgingsproducten geschikt voor elke huid ?

De Extra Wild verzorgingsproducten zijn geschikt voor bijna elke huid, van jonger tot ouder, voor vrouwen tot mannen.

Ze zijn geschikt voor de droge tot normale tot vette gecombineerde huid met pukkeltjes.

Afhankelijk van je huidtype combineer je deze set van 3 om jouw huid de ultieme extra verzorging en boost te geven.

Start jouw huidtest en vind jouw routine op maat.

Wat zijn HERO ingrediënten in de huidverzorging van Extra Wild ?

Extra Wild combineert hoogwaardige actieve ingrediënten die 100% natuurlijk, gecertificeerd en klinisch getest zijn.

Onze hero-ingrediënten doen het echt allemaal, net zoals een
superheld zou doen. Ze stellen ons in staat om gestroomlijnde, skinimalist routines te ontwikkelen, zodat wij als formulator minimale
ingrediënten kunnen gebruiken zonder in te boeten aan prestaties. HERO ingrediënten
vallen binnen de voorwaarden van duurzame en ethische cosmetica productie:

- meerdere voordelen ondersteund door wetenschappelijke
studies

- mogelijkheid om te worden gebruikt in verschillende
categorieën en toepassingen

- altijd beschikbaar met een stabiele, ethische
toeleveringsketen

Dankzij HERO ingrediënten creeëren wij huidverzorgingsproducten die echt werken en een zichtbaar effect hebben op jouw huid.

Is de Extra Wild huidverzorging duurzaam geproduceerd ?

De Extra Wild producten en ingrediënten zijn niet op dieren getest. Extra Wild zet zich volledig in voor de ethische en duurzame inkoop van ingrediënten. De voortreffelijkheid van het product is even belangrijk als de ingrediënten waarmee ze gemaakt worden. Voorrang aan kwaliteit, zuiverheid en duurzame materialen boven alles.

Welke geur werd toegevoegd aan de Extra Wild producten ?

De geur van deze producten is 100% natuurlijk. Ontwikkeld door een prestigieuze parfumeur die een onderscheidend ervaring tekende dankzij ingrediënten zoals vijg, perzik, munt, ylang-ylang, zwartebes, ceder en sandelhout.

Samen zorgen deze voor een aangenaam en unieke geur die de persoonlijkheid van het merk uitdrukt.

The essentials van Extra Wild Beauty bestaan uit 3 producten die de huid verzorgen, verbeteren en verjongen.

De perfecte set

Pure HA Trio:
30ml hyaluronic acid

Total Renew:
50 ml face cream

The Face Oil:
30 ml beauty booster

Shop de set
 • De olie is zalig om mijn gezicht mee te masseren volgens jouw technieken. Het hyaluron-serum doet inderdaad wat het belooft: vullen en hydrateren. De crème ruikt heerlijk!

  - Sarah C.

 • The Essentials zijn super!!! En ik heb thuis al een halve apotheek staan dus al veel uitgeprobeerd. Deze zijn echt top. Mijn huid is echt in een betere conditie.

  - Inge P.

 • HA Trio: superproduct ! De
  andere 2 zijn ook super. Ik meng een paar druppeltjes olie met de
  dag/nachtcrème. Mijn huid reageert er goed op, voelt zacht en soepel aan en geen last van pukkeltjes of roodheid. Trekt snel in, niet vettig maar goed gehydrateerd.

  - Ingrid G.