Welke concealer kies je bij donkere kringen wallen en rimpels onder het oog Skincare Boulevard

Kies de juiste concealer bij kringen, wallen en rimpels onder het oog

Rond onze ogen zie je vaak de eerste tekenen van huidveroudering: fijne lijntjes onder het oog, vocht wallen en donkere blauwe kringen. Goede huidverzorging helpt je de delicate huid onder het oog en rond de oogcontour aan te pakken en verbeteren. Ook minerale make-up is een handige oplossing: gebruik een concealer en - of highlighter om donkere kringen te camoufleren, of in te zetten bij wallen en rimpeltjes. Kies jij voor een vloeibare concealer of een stick, en welke kleur heb je nodig ?

 

 Concealer stick i am klean die donkere kringen camoufleert

Hoe verberg je donkere kringen ?

De donkere kring is meestal blauw en kan je best afdekken met een concealer stick: om de kleur voldoende te dekken is een vaste concealer crème de beste keuze.

Welke kleur dekt donkere kringen en hoe kan je donkere kringen camoufleren ?

Concealer stick Peach, of oranje, covert de blauwe kleur het beste. Heb je een donkere of olijfkleurige huid dan kan je de peach concealer stick gebruiken onder je ogen of op vlekken. Wie een eerder lichte huid heeft, gebruikt over peach een lichtere kleur om het oranje te neutraliseren, of kiest meteen voor kleur 0.0 of 1.0.

Leuk detail: de concealer stick van i am klean is refillable. Je koopt eerst een Concealer stick set, en vervangt nadien de inhoud met een concealer refill. Handig !

 

Flashlight concealer highlighter i am klean bij wallen en rimpels oog

Welke concealer of highlighter kan je inzetten bij wallen ?

Wallen zijn ophopingen van vet of vocht onder het oog. Gebruik een lichte kleur liquide of vloeibare concealer in een stiftvorm zoals de Flashlight van i am klean en highlight de binnenste ooghoeken en het walletje. De lichte kleur ligt de zone op en zo kan je wallen camoufleren.

Welke kleur camouflage voor wallen kies je ?

Flashlight concealer / highlighter bestaat in drie kleuren. Kies de kleur die net iets lichter is dan je huidskleur.

  

Welke concealer of highlighter kan je inzetten bij rimpels onder het oog ?

Fijne lijntjes en rimpels rond het oog zijn vaak gerelateerd aan slechte huidkwaliteit, en worden erger door een slechte circulatie van lymphe rond het oog. Gebruik eerder een liquide highlighter om de zone op te lichten, en focus daarnaast vooral op het verbeteren van de huidkwaliteit. 

 

 Hoe breng je concealer aan onder het oog

Tip: Hoe breng je concealer onder je ogen aan ?

Gebruik je concealer brush of je vingers, neem wat product van de stick en dep het product op de huid. Gebruik weinig en herhaal indien nodig. Voordeel van je vingers te gebruiken: door de warmte van je huid wordt de vaste concealer stick iets meer vloeibaar en verdeelt zich beter over je huid. 

Breng aan op de donkere kringen, en eventueel op andere oneffenheden zoals vlekken, op het gelaat, hals en decolleté.

Een vloeibare concealer of highlighter kan je direct op de huid aanbrengen met de pen of stick. Eventueel dep je nadien nog na, aangezien het product meer vloeibaar is, verdeelt het zich sneller over de huid.

 

Ook interessant voor jou:

The Eye Serum, oogserum dat donkere kringen verlicht en rimpeltjes glad maakt. Bekijk the Eye Serum.

Verbeter de huid aan de oogcontour, huidverzorgingstips op de blog bij kringen, wallen en rimpels.

Minerale make-up by i am klean: dit Belgische en duurzame merk biedt meerdere kleuren concealer en highlighters aan die je helpen donkere kringen, wallen en rimpels onder de ogen te verbergen en te highlighten. Bekijk i am klean make-up.

 

Terug naar blog