Reset je HUID pas je verzorgingsroutine aan met een masker Skincare Boulevard

Reset voor de huid met zuiverende maskers

Deze ochtend opgestaan met een opstoot van pukkels, of je rosacea flakkert op na een feestje? Heb je soms last van een rode of trekkerige huid, of ziet je huid er dof en grauw uit? Als je een snelle oplossing zoekt om je huid te resetten, maak dan tijd voor een herstellend of zuiverend - of allebei - masker. Ideaal na een lange werkdag, of om je vrije zondag te beginnen.

Er zijn heel wat verschillende maskers mogelijk, ik zet ze voor je op een rij:

Clean & glad met detox klei

Een diepe detox voor je huid met klei: een aanrader voor de onzuivere huid, met fijne lijntjes en oneffenheden, die er grauw en dof uitziet. Klei zuigt vuil uit de porie, en deze diepe zuivering wordt aangevuld mét intense voeding: de antioxidanten in de klei egaliseren je huid. Extra troef: het is een zalig verwenmoment ! Mijn tipTERRACOTTA CLAY MASK , geschikt voor elke huid en super verwennerij.

DIY: fris rozenwater masker

Simpel en fris: drenk een paar watten in organisch – dus zonder alcohol - ROZENWATER en leg op je gelaat en je ogen. Geef de tijd om rustig in te trekken in je huid. Je voelt je nadien als herboren. Extra tip: wist je dat rozenwater ook de dofheid uit je haren haalt ? Spray dus ook extra over je haardos en laat natuurlijk drogen.

Diep herstel met probiotica bacteriën

Je huid is ruw, droog en trekkerig, en gevoelig ? Mijn TOP TIP: probiotica bacteriën in het RECOVERING CALMING MASK. Wist je dat goede probiotica bacterien ook je huid oppervlakte kalmeren en daardoor ontstekingen en gevoeligheden remmen ? TIP: breng een voldoende dikke laag aan na je reiniging, en laat goed intrekken. Wacht minstens 20-30 minuten of langer, tot een uur. Je huid voelt nadien zacht en fris aan, en merkbaar helderder en kalmer.

OMG! peptide masker strijkt rimpels glad

Krachtig effect: met deze OMG DUO MASKERS heb je een eyepatch die de wallen vermindert, en een sheetmasker dat je huid tot diep, diep vanbinnen hydrateert. De peptiden peppen (haha) je helemaal op: na dit OMG masker zie je er terug super fris uit en 10 jaar jonger.

Pukkels en andere onstekingen: weg ! 

Een onzuivere huid met open poriën, zwarte punten of comedonen en een varia aan pukkels, puisten en zelfs ontstoken acné. Dat vraag om een diepe reiniging, maar tegelijk ook om diep herstel. Mijn ultieme tip: het WHITE WILLOW BARK PEELING MASK. Dit is natuurlijk salicylzuur en kalmeert je huid instant ! Maar wist je dat deze ook aandoeningen zoals ROSACEA kan verbeteren ? Veilig om te gebruiken op alle soorten ontstekingen dus, en een diepe zuivering en reset voor je huid.


👉🏻 Bekijk alle maskers beschikbaar bij Skincare Boulevard via de collectie maskers.

  

Ook interessant voor jou:


Tips om de vochtarme huid te behandelen, blog.

Specifiek advies om grote poriën te verminderen, blog.

Probiotica huidverzorging voor elke dag: ontdek Synbiotic Skincare


Terug naar blog