Hoe probiotica bacteriën in Synbiotica zorgen voor een gezonde frisse sterke huid Skincare Boulevard


Probiotica - de gezonde bacterie - wordt erg vaak toegevoegd aan voedingsmiddelen zoals yoghurt om onze darmen en gezondheid te stimuleren van binnenuit. Wist je dat je deze natuurlijke manier van verzorgen ook kan inzetten rechtstreeks op je huid ? Profiteer van de immense voordelen, en dat bij elk huidtype, zowel vet als droog als gevoelig. Combineer gezonde bacteriën elke dag in je routine, en extra TIP: zet regelmatig in als masker.


Waarom zijn gezonde bacteriën belangrijk voor mijn huid ?

De toplaag van jouw huid krioelt van de bacteriën: je ziet ze niet maar ze zijn er wel ! Deze bacteriën vormen jouw microbioom: een soort van verdedigend netwerk dat zorgt voor jouw huid. Je bacteriën zijn huideigen, en identificeren jou, net zoals een vingerafdruk dat doet. Hoe gezonder jouw laag van bacteriën, hoe beter de kwaliteit van je huid barrière, en hoe gezonder je huid. Ook de rest van je lichaam heeft daar voordeel bij; je huid bacteriën staan in direct relatie met je darmbacteriën en immuunsysteem.

De beschadigde of verzwakte huid barrière: waar gaat het fout ?

Door UV, stress, pollutie, alcohol, medicatie, ziekten (etc) verzwakken de eigen huid bacteriën, en kunnen hun belangrijke werk niet meer doen, waardoor slechte bacteriën en schimmels en virussen vrij spel krijgen. Je huid reageert daarop en dat is duidelijk zichtbaar: natte en droge schilfers, vlekkerige roodheid, pukkels en acné, droge plekken, irritatie, te veel talg en open poriën, dehydratatie.

De eigen bacteriën goed verzorgen en onderhouden is de boodschap !

Wat is probiotica ? Waaruit bestaat probiotica ?

Probiotica is een verzamelnaam voor alle goede bacteriën die een gezondheidseffect hebben op je huid. Varia universiteiten en studies bewezen ondertussen dat probiotica wel degelijk de ongewenste (acné) bacteriën kan doen stoppen met groeien, en daarnaast ook ontsteking verminderen.

Voeg probiotica aan je huid toe (via serum en spray) om je eigen bacteriën te versterken, onderhouden en voeden.

Waarom dan kiezen voor Synbiotica ?

Synbiotica bevat probiotica extra verrrijkt met prebiotica: de ideale voedingsbodem ‘ inuline ‘ is een prebiotische suiker die het lievelingseten is van de gezonde bacterie. Dankzij prebiotica in synbiotic skincare werken de toegevoegde probiotica beter, sneller, gerichter en langer.
Algemene voordelen van probiotica in synbiotica voor elke huid:
Probiotica herstellen, versterken en beschermen de bacteriën die op jouw huid leven, voor een zeer stabiele en stevige, gezonde huid.1 Specifiek voor de vette huid met overmatig talg, acné en pukkels:

reguleren talgproductie en hydratatie, en hebben een positieve invloed op de ‘slechte’ acnébacterie, waardoor reactiviteit vermindert, ontstekingen verminderen, roodheid vermindert. De huid wordt rustiger, egaler, frisser.

2 Specifiek voor de droge huid met schilfers:

reguleert de vochtbalans, herstelt de huid en vermindert droge schilfers en reactiviteit. De huid wordt gladder en egaler, minder trekkerig en gespannen en hervindt haar natuurlijke glow.

3 Specifiek voor de gevoelige, reactieve huid:

kalmeert en herstelt, verlaagt reactiviteit en rode vlekkerigheid, versterkt de weerbaarheid van de huid. De huid wordt kalmer, egaler en is beter bestand tegen invloeden.

Voeg synbiotica toe aan je huid, de ideale redders bij elke probleem, kies elke dag voor een optimale huid barrière gezondheid. Gebruik:

  • Synbiotic Skin Serum (75 ml): gebruik een dunne laag, 2x daags na de reiniging. Of zet in als masker.
  • Synbiotic Skin Spray (200ml): spray na reiniging, na spf, na make-up (beste en gezondste fixing spray!), na de routine. Meerdere keren per dag.


Bekijk deze ook:

Tip: Masker leggen met Synbiotic Serum en herstel je huid
Bewezen resultaten VRT NEWS
Shop Synbiotica met Probiotica


Terug naar blog