Probiotica kunnen ongewenste acné bacteriën doen stoppen met groeien - VRT News Skincare Boulevard

 

In de pers - voordelen van probiotica bij acné

Naast de ongewenste acné bacteriën doen stoppen met groeien, kunnen probiotica ook de ontsteking verminderen. Dit werd opnieuw geconstateerd door UA (Universiteit Antwerpen), in een studie over probiotica op de huid.

Probiotica zijn veilige bacteriën. Ze zijn zacht voor de huid, en ze kunnen geen resistentie ontwikkelen zoals bij antibiotica. 

Wetenschappers hebben opnieuw kunnen bewijzen dat probiotica een veilig en efficiënt middel zijn tegen puistjes. Dat is inderdaad goed nieuws voor wie worstelt met acné ! 

De veiligheid van probiotica, in Synbiotic Skincare ondersteunt door extra prebiotica, is dan ook hoog voor elke huid die last heeft van roodheid, irritatie, schilfer, pukkels, puistjes en acné.

Heb jij een 'normale' huid zonder een huidaandoening ? Dan is Synbiotica met probiotica een heuse aanrader: hou je microbioom en huid gezond en sterk dankzij miljarden gezonde bacteriën !

Met dank aan VRT News voor dit mooie nieuws !

 

Wil je meer weten over SYNBIOTIC SKINCARE en de technologie erachter ? Bekijk de info pagina. Wil je graag probiotica toevoegen aan jouw huidverzorging ? Shop Synbiotic Skincare en geniet van de kracht van miljarden gezonde probiotica bacteriën.

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.