Voordelen van collageen supplementen Collagen Lift Paris Skincare Boulevard

Voordelen van collageen supplementen van Collagen Lift Paris

Wil jij oud worden met liefst zo weinig mogelijk rimpels en huidverslapping ? Wil je graag een mooie frisse en jonge huid bewaren op lange termijn ? En wat met je natuurlijke glow: wil je nog stralen als 80-90-100 bent ? Aanrader: neem een collageen supplement om je eigen collageen productie te stimuleren en je collageen voorraad op lange termijn op punt te houden. Want collageen is een onmisbaar eiwit, en houdt onze huid stevig, soepel, vol en glad. Dé anti-age tip: drink collageen.

Hier bij Skincare Boulevard kiezen we al jaren voor de brand Collagen Lift® Paris: de Franse producent die kwaliteit, top ingrediënt en resultaatgerichte effectiviteit vooropstelt. Wij zijn grote fan van dit assortiment, want naast het beste drinkbaar gehydrolyseerd collageen type 1, is er een lijn met anti-age serums om je resultaten te versterken. 

Vandaag vertellen we waarom we zo grote fan zijn van het collageen assortiment van Collagen Lift® Paris. Lees ook zeker onze FAQ en bekijk voor - na foto's onderaan !

 Maak je huid weer jong en bescherm tegen zonneschade met vollageen van Collagen Lift Paris

Waar staat Collagen Lift® Paris voor:

Collagen Lift® Paris biedt de allerbeste anti-verouderingsproducten aan. Het geheim van de verjongende werking van Collagen Lift komt van VERISOL® bioactief collageen. Bioactief betekent dat de gehydrolyseerde peptiden veel kleiner zijn dan gewone collageenmoleculen voor ideale opname en verwerking. 

Welke collageen producten heeft Collagen Lift® Paris:

 1. Red Carpet (rode doos): bevat naast collageen ook vitamine C en hyaluronzuur, en zorgt voor een volle, stevige en rimpelloze huid met een gezonde glans.
 2. Luminous Gold (gouden doos): luxe anti-aging collageen met vitamine C, hyaluronzuur en antioxidanten die je huid verjongen én zonneschade als rimpels en pigment verminderen.
 3. Men, sterke huid verbeterende collageen anti-rimpel formule met vitamine C, extra energie en zink voor mannen.

Welke voordelen biedt het collageen van Collagen Lift Paris:

 • Elke ampul bevat 5000 mg gehydrolyseerd collageen type I (specifiek huid, haren, nagels en bindweefsel)
 • Gehydrolyseerde collageen in gefragmenteerde en vloeibare vorm voor optimale opname
 • 99% opname gegarandeerd binnen 30 minuten
 • Gecombineerd met vitamine c, hyaluronzuur en essentiële aminozuren
 • Krachtige ondersteuning van antioxidanten als glutathion
 • Origine: bovine (runderen, rundercollageen)
 • Halal en koosjer gecertifieerd
 • Afkomstig van en vervaardigd in Europa volgens Good Manufacturing Practices (GMP)
 • Getest op onzuiverheden - bevat geen vulstoffen (!)
 • Geen toegevoegde zoetstoffen of suikers (diabetisch vriendelijk)
 • GGO-vrij / glutenvrij / tarwevrij / zuivelvrij / soja-vrij / noten-vrij / BPA-vrij / heavy metal-vrij / vrij van pesticiden
 • Klinische onderzoeken bewijzen resultaat

Welke resultaten zijn er met collageen van Collagen Lift® Paris:

Tot 50% minder rimpels, meer huidspanning, een betere vochtbalans, meer glow, een gladde huid, een egale teint, minder pigmentvlekken,

 

 

Resultaat van Collagen Lift MEN collageen
Resultaten van Red Carpet by Collagen Lift
Resultaten van Luminpus Gold By Collagen Lift

 

Hoe gebruik je het collageen van Collagen Lift® Paris:

 • Neem elke dag een ampul Collagen Lift® Paris
 • Neem op een lege maag en wacht 30 minuten voordat je eet of drinkt.
 • Neem apart van eventuele andere supplementen of medicijnen.
 • Voor het beste resultaat: drink het onverdunde product rechtstreeks uit de ampule, of verdun in een kleine hoeveelheid water.
 • Every drop counts !

Werkt Collagen Lift® Paris collageen supplement echt ?

Absoluut ! Naast de ideale mix van gehydrolyseerd collageen type 1 - hét collageen specifiek voor huid, haren en nagels - met oa Vitamine C en hyaluronzuur, hanteert Collagen Lift® Paris een strikt productie proces en studies om de effectiviteit te verbeteren. De collageen formule van Collagen Lift® Paris bewijst al sinds 2014 dat het echt werkt, en dat is bewezen met tal van klinische studies. Jij ziet resultaat bij dagelijkse inname van 1 ampule per dag, na 6-7 weken.

Waarom wordt het collageen van Collagen Lift® Paris als een drankje in een ampule aangeboden ?

In dit specifieke drankje wordt de dagelijkse opneembare dosis 5000 mg collageen met de andere essentiële onderdelen perfect gemixed, en kan er geen vergissing zijn, noch in dagelijkse dosis noch in de vermenging. Dat maakt het een handig product, ook onderweg of op reis.

Vanaf wanneer start ik best met collageen van Collagen Lift® Paris ?

Aangezien collageen productie terugloopt vanaf je 20-25ste levensjaar, en uiterlijke tekenen als huidveroudering daarvan stilaan zichtbaar worden vanaf je 30ste, raden wij dit collageen supplement aan vanaf de 30.

Wat kies ik best: een kuur of collageen elke dag ?

Ben je jonger dan 45, kies dan vooral voor een 2-jaarlijkse kuur van 3 maanden.
Ben je ouder dan 45, of zit je in een situatie van verhoogde collageen afbraak (*), kies dan voor dagelijkse collageen inname.

(*) zwangerschap, menopauze, maar ook teveel zon, alcohol, medicatie en slechte kwaliteit voeding (suikers, ongezonde vetten etc) zorgen mee voor versnelde afbraak van collageen. Afhankelijk van je levensfase en lifestyle kies je daarom beter voor meer collageen supplement dan minder.

Ik ga trouwen of ik moet naar een belangrijk event: kan collageen inname helpen ?

Start 3 maanden op voorhand met de dagelijkse inname van 1 ampule VERISOL® bioactief collageen van Collagen Lift® Paris, gecombineerd met gezonde voeding, minder alcohol en meer water voor een optimaal effect.

Mag ik collageen nemen tijdens de zwangerschap ?

Een noodzakelijk bestanddeel voor de groei van de baby is collageen en dat wordt daarom door de baby als voeding als ook het vrouwelijke lichaam onttrokken. De groei van de vrucht zal dus ten laste van de collageen voorraad van de moeder geschieden.

Er zijn geen bijwerkingen gemeld van het gebruik van Collagen Lift® Paris. De effecten tijdens de zwangerschap zijn echter niet onderzocht en het product wordt daarom niet aanbevolen voor zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven. 

Wij adviseren, na de geboorte en borstvoeding, een herstel kuur aan van één collageen ampule per dag, gedurende minstens 1 jaar.

Is collageen altijd gebaseerd op dierlijk collageen ? Bestaat er collageen dat geschikt is voor vegetariërs, vegans ?

Het soort van collageen dat opneembaar is door onze huid, is afkomstig van koeien, varkens of vissen. Collageen komt wel voor in planten, maar deze soort verschilt te veel van het menselijk collageen om doel te bereiken.

Stel je dus een groot vraagteken bij producten die beweren volledig plantbased of zelfs labmade collageen aan te leveren, en daarbij 100% vegan zijn. Niet alleen staat de werkzaamheid van het product daarbij ter discussie, weet ook dat zelfs het collageen dat in laboratoria wordt vervaardigd, gebruik maakt van menselijk, kippen- of ander dierlijk DNA.

Het collageen in Collagen Lift® Paris is op basis van runderen, en heeft de beste match met het menselijke DNA, en de beste opname.

Is alle collageen halal of koosjer ?

Vaak wel en de meesten noteren dat ook op de verpakking. Het collageen in Collagen Lift® Paris is gecertifieerd halal en koosjer, de certificaten is beschikbaar bij Skincare Boulevard (op aanvraag).

Waarom is gehydrolyseerd collageen beter ?

Het geheim van de werking van Collagen Lift® Paris komt van VERISOL® bioactief collageen. Bioactief betekent dat de gehydrolyseerde peptiden veel kleiner zijn dan gewone collageenmoleculen. Hierdoor kunnen ze snel door het lichaam worden opgenomen via het spijsverteringskanaal, waar ze inwerken op de diepere lagen van de huid.

Zou ik in gewicht kunnen bijkomen bij de inname van collageen ?

Klinische onderzoeken zijn uitgevoerd bij meer dan 1.000 vrouwen die Collagen Lift® Paris namen en geen enkele heeft gewichtstoename ervaren. Collageen, als een eiwit, veroorzaakt een verzadigingseffect. Daarnaast worden Ulvaline® zeewierextracten in Frankrijk gebruikt in veel detox- en afslankproducten.

Heb jij een vraag over collageen of over deze brand Collagen Lift® Paris ? Stel jouw vraag via het contactformulier.

 

Happy skin !
🤍 Kris

 

OOK INTERESSANT VOOR JOU:

Kies voor het beste Franse collageen en anti-age serums: shop Collagen Lift.

Blog: waarom is een collageen supplement belangrijk ?

Blog: wat is de beste keuze: collageen drankje of poeder ?

De collectie: anti-age producten voor je gezicht en huid
 
 

 

 

Terug naar blog