Collagen Lift Paris bevat het hoogste kwalitatieve drinkbaar collageen, dat de huid van binnenuit voedt en verjongd. Met antioxidanten die pigment egaliseren. Onmisbaar in je dagelijkse huidverzorging.

Voordelen van collageen drankje en voedingssupplement Collagen Lift Paris

 

Collageen is een onmisbaar eiwit, en houdt onze huid stevig, soepel, vol en glad. Wil jij typische huidveroudering zoals rimpels, huidverslapping en verlies van volume en glans op lange termijn tegenhouden ? Dan is collageen inname, om je eigen collageen productie blijvend te boosten, een aanrader !

Hier bij Skincare Boulevard kiezen we al langer voor de brand Collagen Lift Paris: de Franse producent die kwaliteit, ingrediënt en effectiviteit vooropstelt. Wij zijn al jaren fan van dit assortiment, met als grote troef de Red Carpet (rode doos) die naast collageen ook nog eens hyaluronzuur bevat. Daarnaast lanceerde Collagen Lift ook: Luminous Gold, het krachtige en top luxe antiage collageen verrijkt met antioxidanten die je huid en pigment egaliseren, Men, sterke formule met extra energie voor mannen. Naast drinkbaar collageen kan je nu trouwens ook terecht voor Hair, de haargroeibooster in capsules, en de serums: actieve huidverbetering.

Waar staat Collagen Lift Paris voor:

Collagen Lift Paris biedt de allerbeste anti-verouderingsproducten aan. Het geheim van de verjongende werking van Collagen Lift komt van VERISOL® bioactief collageen. Bioactief betekent dat de gehydrolyseerde peptiden veel kleiner zijn dan gewone collageenmoleculen voor ideale opname en verwerking.

 • Elke ampul bevat 5000 mg gehydrolyseerd collageen type I
 • In gefragmenteerde en vloeibare vorm voor optimale opname
 • 99% opname gegarandeerd binnen 30 minuten
 • Gecombineerd met vitamine c, hyaluronzuur en essentiĂ«le aminozuren
 • Krachtige ondersteuning van antioxidanten als glutathion
 • Origine: bovine (runderen)
 • Halal, koosjer en niet-GMO
 • Afkomstig van en vervaardigd in Europa volgens Good Manufacturing Practices (GMP)
 • Getest op onzuiverheden - bevat geen vulstoffen
 • Geen toegevoegde zoetstoffen of suikers
 • Klinische onderzoeken naar werkzaamheidIdeaal gebruik:

 • Neem elke dag een ampul Collagen Lift Paris.
 • Neem op een lege maag en wacht 30 minuten voordat je eet of drinkt.
 • Neem apart van eventuele andere supplementen of medicijnen.
 • Voor het beste resultaat: drink het onverdunde product rechtstreeks uit de ampule, of verdun in een kleine hoeveelheid water.
 • Every drop counts !Meer info over Collagen Lift Paris – werkzaamheid, kuren en resultaat:


Werkt Collagen Lift Paris voedingssupplement echt ?

Yes! Dankzij de ideale mix van gehydrolyseerd collageen type 1, met oa Vitamine C en Hyaluronzuur, Ă©n dankzij strikte productieprocessen en studies om de effectiviteit te verbeteren, zie jij resultaat bij dagelijkse inname van 1 ampule per dag, gedurende minimaal 5-6 weken, in de verbetering van huidkwaliteit, stevigheid en volume.

Waarom wordt het collageen van Collagen Lift Paris als een drankje in een ampule aangeboden ?

In dit specifieke drankje wordt de dagelijkse dosis 5000 mg collageen met de andere essentiële onderdelen perfect gemixed, en kan er geen vergissing zijn, noch in dagelijkse dosis noch in de vermenging. Dat maakt het een handig product, ook onderweg of op reis.

Vanaf wanneer start ik best met Collagen Lift Paris ?

Aangezien collageen productie terugloopt vanaf je 20-25ste levensjaar, en uiterlijke tekenen daarvan stilaan zichtbaar worden vanaf je 30ster, raden wij dit collageen voedingssupplement aan vanaf de 30.

Wat kies ik best: een kuur of collageen elke dag ?

Ben je jonger dan 45, kies dan vooral voor een jaarlijkse kuur van 3 maanden.
Ben je ouder dan 45, of zit je in een situatie van verhoogde collageen afbraak (*), kies dan voor dagelijkse collageen inname.

(*) zwangerschap, menopauze, maar ook teveel zon, alcohol, medicatie en slechte kwaliteit voeding (suikers, ongezonde vetten etc) zorgen mee voor versnelde afbraak van collageen. Afhankelijk van je levensfase en lifestyle kies je daarom beter voor meer collageen supplement dan minder.

Ik ga trouwen of ik moet naar een belangrijk event: kan collageen inname helpen ?

Start 3 maanden op voorhand met de dagelijkse inname van 1 ampule VERISOL® bioactief collageen van Collagen Lift Paris, gecombineerd met gezonde voeding, minder alcohol en meer water voor een optimaal effect.

Welke versies zijn beschikbaar ?

Red Carpet met hyaluronzuur voor krachtige anti-age
Luminous Gold countert DNA schade door de zon: vermindert pigment en boost huidverjonging
Men: collageen voor mannen + extra energie
 

Heb jij een vraag over collageen of over deze brand Collagen Lift Paris ? Stel jouw vraag via het contactformulier of check deze BLOGPOST: Waarop let jij als je collageen koopt ?

Happy skin !
🤍 Kris

 

Ook interessant:

Kies voor het beste Franse collageen en aanvullende serums: klik op deze link en shop Collagen Lift.

Collagen Lift serums met actieve ingrediënten: gebruiksadvies en voordelen.
 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.