Stratum Symbiosum prebiotica huidverzorging Skincare Boulevard

Stratum Symbiosum® huidverzorgingslijn met prebiotica by Nannic

Stratum Symbiosum®, de huidverzorgingslijn met prebiotica van Nannic, combineert de beste ingrediënten met prebiotica. Dankzij deze lijn verzorg je je huid met de beste ingrediënten zoals hyaluronzuur, agave en stamcellen; extra verrijkt met prebiotica, het krachtvoer van een gezond microbioom. 

Jouw huid heeft een uniek microbioom; een onzichtbare laag bacteriën op je huid die ervoor zorgt dat jouw huid gewapend is tegen indringers en onzuiverheden. Wanneer het microbioom uit evenwicht geraakt, kan de huid zich niet meer optimaal herstellen en geraakt de barrière beschadigd. Hierdoor vergroten de poriën, ontstaan er droogtelijntjes of acné, verslapt de huid en verliest de huid haar glow.

De Stratum Symbiosum ® huidverzorgingsproducten bevatten de beste actieve ingrediënten in hoge werkzame concentraties, en bevatten daarbovenop een ontzettende variatie aan prebiotische voedingsstoffen.

Wat zijn prebiotica

Prebiotica zijn microscopisch kleine voedingsstoffen die je microbioom voeden en beschermen en zo de huid herstellen. Prebiotica zijn het favoriete krachtvoer van alle goede bacteriën, zowel huideigen als toegevoegde. Dankzij prebiotica kunnen de bacteriën optimaal functioneren, waardoor de huid barrière intact en in balans blijft. Dankzij prebiotica voeden we de micro-organismen die ervoor zorgen dat de huid in staat is om zich te beschermen tegen indringers.

De Stratum Symbiosum ® huidverzorgingslijn vormt dan ook een volledige huidverzorgingsroutine met hoge kwaliteit voedende en hydraterende ingrediënten, 100% microbioom vriendelijk met extra prebiotisch krachtvoer. 

 

 Resultaten Stratum Symbiosum

Resultaten van de Nannic prebiotic stratum symbiosum

 

Welke producten zitten er in de Stratum Symbiosum ® huidverzorgingslijn

De Stratum Symbiosum® productlijn bestaat uit 7 producten die je huid ochtend en avond de beste zorgen geven. Er zijn 6 producten voor het gelaat, en een bodylotion voor het lichaam.

Pore Care Cleanser 150 ml

Hyaluron & Agave Toner 50 ml

Pore Refiner Serum 30 ml

Vitamin D Serum 30 ml (ochtend)

Stem Cell Recovery Serum 30 ml (avond)

Multi-Layer Hyaluron Cream (Dry & sensitive of Normal & Mixed Skin)

Moisturizing Body Lotion 200 ml

🛒 Shop: elk product is apart beschikbaar via de Stratum Symbiosum® collectie of shop de Prebiotic start up box Stratum Symbiosum®

 

👉🏻👉🏻 De producten zijn geschikt voor elke leeftijd en elke huid en geven een ongezien snelle huidverbetering. Dankzij prebiotica en Stratum Symbiosum® wordt de huid opnieuw zuiver, egaal, stevig, en zacht, en krijgt haar natuurlijke glans terug. Wetenschappelijk onderbouwd en dermatologisch getest. Belgisch.

 

Terug naar blog