Top 5 serums die je huid verjongen Skincare Boulevard

Top 5 serums die je huid verjongen: getest en goedgekeurd

Getest en geselecteerd wegens hun effectiviteit: 5 serums die - dankzij de actieve ingrediënten - jouw huid daadwerkelijk gladder maken, oplichten, strakker maken en verjongen.

 

Deze 5 serums die je huid verjongen, moet je echt hebben:

1. PURE HA TRIO: lichtgewicht hyaluronzuur

Snelwerkend, intens hydraterend en anti-aging serum: Pure HA Trio versterkt en verjongt tot diep in de huid. Actief serum gemaakt van puur hyaluronzuur, gecombineerd in verschillende moleculaire gewichten voor een optimaal vullend en verstevigend effect.

BEKIJK  PURE HA Trio

2. HYALU'INTENSE: diepe herstel van de verouderde huid

Hyalu'Intense - what's in a name - is een intens effectief bij diepe rimpels zoals kraaienpootjes, vermindert rimpeldiepte en verfijnt huidtextuur. Diepe rimpels worden verminderd en de huidtextuur is voller en gladder.

BEKIJK HYALU'INTENSE

3. AGE CONTROL: strakke glow en frisse huid

Bio Damascena Rose Otto Regenerating Age Control Concentrate (hoe lang kan een naam zijn ;) verbetert de textuur en natuurlijke glans van de huid en zorgt voor een heldere, zachte en jeugdig-uitziende huid. Superkrachtige concentraat met verjongende effectiviteit, en zichtbare resultaten. 

BEKIJK Regenerating Age Control

4. COUP D'EXCELLENCE: puur collageen voor sterke anti-age

Liftend serum voor een strakkere huid, met anti-rimpel effect. Vermindert rimpels en verfijnt de huidstructuur. Verbetert de elasticiteit en lift de contouren van het gelaat

BEKIJK COUP d'EXCELLENCE

5. Prebiotic Stem Cell Recovery: draai de klok terug 

Prebiotic Stem Cell Recovery Serum is een krachtig anti-age serum dat rimpels vermindert, huidspanning verbetert en de huid algemeen verstevigt en herstelt. Met respect voor het microbioom, met prebiotica.

BEKIJK PREBIOTIC Stem Cell Recovery

 

OOK INTERESSANT VOOR JOU:

Anti-age huidverzorging: de collectie

Huidadvies om huidveroudering tegen te gaan (blog)

Verbeter rimpels onder de ogen (blog)

Terug naar blog