Huidverzorging travel essentials: basiskit mee op reis Skincare Boulevard

Deze travel musthaves gaan mee op vakantie in je reistas

Weekendje weg ? Lichte bepakking tijdens een tripje de bergen in ? Is je kofferruimte beperkt ? Selecteer de meest essentiële huidverzorging om mee te nemen op reis. Met deze minimale producten hou je je huid fris, glad, gehydrateerd en beschermd.

 

Travel essentials deze huidverzorging neem je mee op reis

 

Travel essentials voor de mooiste huid

1. REINIG

Verzorgende, zachte en niet-uitdrogende waszeep. Met deze Face Wash (1) waszeep reinig je vuil, pollutie, zweet en zand (of zout) op een zachte manier. Met een handig pompje dat een slotfunctie heeft voor veilig transport. Nog handiger om mee te nemen dan een flacon: deze zeepbar (2) die je in blokjes kan snijden. 

2. GLADDE HUID

Konjac spons die dode huidcellen verwijdert zonder je huid te beschadigen. Door de zon kan je huid uitdrogen en wordt de toplaag ruwer, waardoor je meer fijne lijntjes ziet en slechte bacteriën kan krijgen om op te hopen. Gebruik de softscrub konjac spons (3) elke avond, en hou je huid glad en glanzend. Kies de Konjac Spons die het best bij je past: alle huidtypes, gecombineerde huid, vette acné huid.

3HYDRATATIE

Heel belangrijk om zoveel mogelijk hydratatie toe te voegen aan je huid om uitdroging – en vooral dofheid - tegen te gaan. Vul vochtreserves aan met hyaluronzuur zoals deze Pure Ha Trio (4), en kies voor een probiotica serum zoals Synbiotic Skin Serum (5) die je huid barrière supersnel herstelt.

4. ZONNECREME

Zonnecrème beschermt je tegen huidveroudering en huidkanker: kies voor één zonnecrème die alles covert – SFF 50 gelaat en lichaam Sunny Side of Things (6) is er zo eentje – of kies voor de kleine 50 ml flacons in het Super Fluide gamma (7).

5. COLLAGEEN

Extra tip: neem een collageen ampule mee. Dankzij de afzonderlijk verpakte dagdosissen van Collagen Lift (8), kan je een ampule meenemen voor elke dag. Dit top-notch collageen is pre-mixed met hyaluronzuur en antioxidanten die je huid stevig en strak houden, en vooral: beschermen tegen DNA schade van binnenuit.

Geniet van je vakantie 🌴👙☀ Make it a healthy trip all the way.

Ps: wist je trouwens dat de goede probiotica bacteriën van Synbiotic Skincare ook in een spray beschikbaar zijn ? Neem je 5O ml Synbiotic Skin Spray (5) mee everywhere you go, en gebruik deze hydraterende mist als verfrissing, én als support voor je huid barrière.

Ook INTERESSANT voor jou:

Zonnecrèmes en aftersun: ontdek alle opties in de zon collectie

Huidverzorging op reis: de beauty routine voor een mooie huid

Probiotica bacteriën zijn een weldaad voor je huid: lees alles over Synbiotic Skincare

Voordelen van hyaluronzuur: lees meer op de blog

  

Terug naar blog