Excellence by Nannic: luxe anti-age huidverzorging Skincare Boulevard

Krachtige anti-age boost met Excellence luxe huidverzorging

Huidverzorging van eigen bodem: het Belgische Nannic produceert top kwaliteit cosmetica, gebaseerd op wetenschap. Ze gebruiken een maximale concentratie aan actieve componenten, voor een optimale verbetering van de huid. De ultieme luxe in huidverzorging is de Excellence lijn, 4 producten die je kan combineren om je huid het allerbeste te geven.

Hoe werkt de Excellence lijn van Nannic ?

De Excellence lijn is sterk in huidverbetering en huidverjonging. Excellence bestaat uit 4 producten: 3 serums en 1 crème die je kan combineren voor het beste resultaat. Elk ingrediënt is gericht op intens herstel en regeneratie van de verouderde huid.

Wat kan ik doen aan mijn verslapte huid met rimpels ?

Vul rimpels, verbeter huidspanning en herstel de vochtbalans met de Excellence -lijn. Combineer collageen booster Coup D'Excellence als basis, ga voor extra huidspanning en verbetering van de huidkwaliteit met serums ATP en GSH, en hydrateer met EXT creme. Zo krijg jij een stevige en strakke glanzende mooie huid.

 

 

1. COUP D'EXCELLENCE
= LIFFTING ! Collageen booster serum voor een strakkere huid en minder rimpels

2. ATP SERUM
= ENERGIE ! Zorgt voor een stevigere huid, met meer veerkracht en elasticiteit

3. GSH SERUM
= DEFENCE ! Zorgt voor antioxidanten en boost huidspanning

4. EXT SERUM (crème)
= ULTRA MOISTURE ! Zorgt voor een hydratatie boost van 200 %

 
ONTDEK DE EXCELLENCE COLLECTIE >> 
 

Waarom is de Excellence lijn zo goed voor de verouderde huid ? 

Je huid heeft drie essentiële behoeften, die hun oorsprong vinden in de wortels van het cellen. Onze cellen hebben levensenergie nodig, een sterke verdediging, en voldoende water of hydratatie. Op dit principe is het huidverjongingsconcept EXCELLENCE gebouwd: het voorzien van onze huid van alles wat deze nodig heeft, op cellulair niveau, gericht op intens herstel.

 

De resultaten zijn uitzonderlijk, en snel zichtbaar. De huid wordt voller en gezonder en hervindt de natuurlijke stevigheid en uitstraling. Gebruik de producten uit de Excellence - collectie dagelijks, of in kuurvorm (gedurende minstens 1 maand).

 

 

Wist je trouwens dat deze exclusieve, luxe collectie de Beauty Oscar kreeg ? Dit zeggen ze over Excellence: ‘een product dat doet wat het belooft, een product dat opvalt, een product dat een verschil maakt én ook een gevoel van glamour geeft’.

 

ECHTE resultaten !

 

Op deze voor en na foto's zie je duidelijk hoe de huid erop vooruitgaat: minder diepe lijnen, meer strakke huid, betere huid kwaliteit en huidspanning  ... en dat vrij snel, na een paar dagen al zie je het verschil, optimale resultaten zie je na minimaal 1 maand.

ONTDEK DE EXCELLENCE COLLECTIE >> 

 

Ook interessant voor jou:

Bekijk alle huidverzorgingsproducten in de Nannic collectie.

 

Terug naar blog