Serums tillen jouw huidverzorging naar een hogere level. Dankzij de actieve ingrediënten in serums bereik je daadwerkelijke huidverbetering en - verjonging. Dit is onze top 5 van ANTI AGE SERUMS die je werkelijk moet gezien hebben.

Top 5 anti age serums die je huid verbeteren en verjongen

 

Serums tillen jouw huidverzorging naar een hogere level. Dankzij de actieve ingrediënten in serums bereik je daadwerkelijke huidverbetering en - verjonging. Dit is onze top 5 van ANTI AGE SERUMS die je werkelijk moet gezien hebben.

 

1. PURE HA TRIO: lichtgewicht hyaluronzuur

Snelwerkend, intens hydraterend en anti-aging serum: versterkt en verjongt tot diep in de huid. Actief serum gemaakt van puur hyaluronzuur, gecombineerd in verschillende moleculaire gewichten voor een optimaal vullend en verstevigend effect.

BEKIJK PRODUCT

 

2. HYALU'INTENSE: diepe herstel van de verouderde huid

Dit intense serum is effectief bij diepe rimpels zoals kraaienpootjes, vermindert rimpeldiepte en verfijnt huidtextuur. Diepe rimpels worden verminderd en de huidtextuur is voller en gladder.

BEKIJK PRODUCT

 

 

3. SKIN TONE BALANCER: vermindert én beperkt bruine pigment vlekken

Deze Triple Action bio actieve formule bestrijdt pigmentatie vorming op alle 3 de niveaus van het natuurlijk mechanisme dat onze huid voorziet van een bruine kleur. Er zitten meer dan 8 ingrediënten in, die allemaal inwerken op de overactiviteit van bruin pigment:

  1. pigmentvorming voorkomen
  2. pigmentproductie tegengaan
  3. pigmentdistributie in de huid remmen

BEKIJK PRODUCT

 

 

4. AGE CONTROL: strakke glow en frisse huid

Verbetert de textuur en natuurlijke glans van de huid en zorgt voor een heldere, zachte en jeugdig-uitziende huid. Superkrachtige concentraat met verjongende effectiviteit, en zichtbare resultaten. 

BEKIJK PRODUCT

5. COUP D'EXCELLENCE: puur collageen voor sterke anti-age

Liftend serum voor een strakkere huid, met anti-rimpel effect. Vermindert rimpels en verfijnt de huidstructuur. Verbetert de elasticiteit en lift de contouren van het gelaat

BEKIJK PRODUCT

 

Met deze 5 anti age toppers, heb jij dé serums in huis die je huid egaal, strak en jong houden. Meer anti age ? Bekijk de collectie COLLAGEN LIFT: drinkbaar collageen.

 

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.