Tips-stralende-huid-tijdens-het-feest Skincare Boulevard

Tips voor de meest stralende huid tijdens het feest

Stel je voor: je stapt het feest binnen en met elke stap voel je meer blikken op je gericht. Je huid straalt en iedereen bewondert je: een gevolg van jouw geheime wapen - de ultieme party skincare routine. Terwijl je de ruimte doorkruist, krijg je van iedereen complimenten. "Je ziet er geweldig uit!" roept je beste vriend (een klein beetje jaloers). Ben jij klaar om de avond op te lichten ? Met mijn tips in je arsenaal ben jij de onbetwiste ster van het feest, stralend en schitterend, klaar om de show te stelen. Bereid je voor op een stroom van lof en een avond vol bewondering. It's your time to shine! 🌟

 

Dit is jouw ultieme feest huidverzorgingsroutine

Stralende Basis: Reinig met liefde

Begin met een milde reiniger om onzuiverheden en oneffenheden zoals schilfers weg te scrubben. Dit helpt niet alleen de huid op te frissen, maar ook om je natuurlijke glans te onthullen, alsof je gezicht zegt: "Hallo wereld, ik ben er klaar voor!"

👉🏻 Product tip: de Konjac spons

De konjac spons haalt dode huidcellen en schilfers weg zonder de huid te beschadigen. 
 

 Konjac spons scrub je gezicht voor een gladde huid

  

Hydratatie Feest: Cocktail van serums

Mix je favoriete hydraterende serums als een skincare barman. Hyaluronzuur, antioxidanten en vitamine C zijn de VIP's die je huid laten stralen als een ster op de rode loper.

👉🏻 Product tip: Hyalu'Plump en Antioxidant Booster

Hyalu'Plump is een krachtig hyaluronzuur serum dat de huid hydrateert en glad strijkt, perfect als primer-serum ! Antioxidant Booster bevat oa hyaluronzuur en vitamine C, en bestrijdt rimpels, fijne lijntjes en verlies van elasticiteit. 

 

 

Glans-Booster: Facial yoga met olie

Geef je gezicht een ontspannende massage met een luxueuze olie. Het is als yoga voor je huid, waarbij de glow wordt opgewekt door de stimulatie van bloeddoostroming en collageen aanmaak. Zeg hallo tegen strak en stralend!

👉🏻 Product tip: The Face Oil

 

 

Sheet Mask Fiesta: Diepe hydratatie kick

Laat je huid chillen met een sheet mask gevuld met pure oppeppende hydratatie. Het is als een mini-vakantie voor je gezicht, waardoor je straalt alsof je net terug bent van een tropisch eiland.

👉🏻 Product tip: OMG! Duo Mask

Je kan kiezen uit drie versies: Gold, Pearl en Rose Gold. Hydraterende maskers die instant je huid klaar maken voor het feest; eyepatch included !

OMG duo mask Skincare Boulevard

Make-up Party: Kleur en glitter extravaganza

Voeg kleurrijke accenten toe met roze of peach blush, highlighters en glitter make-up. Laat wenkbrauwen, wimpers en lippen shinen als feestelijke blikvangers.

👉🏻 Product tip: Diamond Topper, Loose Mineral Blush, Glow Diamond Heart, de zilveren en gouden eyeliners ... er zijn er zoveel ! Bekijk alle make-up.

 

Gebruik deze tips en producten in je party skincare routine, en je huid zal stralen, van een frisse start tot een glinsterende finish!

 

OOK INTERESSANT VOOR JOU:

Voelt je huid wat droog aan ? Herstel de vochtbalans met deze blogtips voor de vochtarme huid

Een peeling kuur maakt je huid baby zacht: blogtips voor opfrissende peelings die je thuis kan uitvoeren

De collectie hydratatieboosters: voor een stralende teint en minder rimpels 

Terug naar blog