Beste huidverzorgingsproducten voor pigmentvlekken en een frisse teint Skincare Boulevard

De 5 beste producten die pigmentvlekken aanpakken en je teint opfrissen

Iedereen kan last hebben van pigmentvlekken, en meestal zie je deze vlekken vooral op zones waar er zonneblootstelling is: gelaat, decolleté, handen, onderarmen. Vermijd pigmentvlekken door beter te beschermen met de juiste SFPF, of verminder bestaande bruine vlekken met peeling en serums.

Hou je teint fris met onze 5 beste huidverzorgingsproducten die pigment aanpakken:

 

 

1. Luminous Brightening Night

Luminous Brightening Night peelend serum bevat glycolzuur, en werkt op de bestaande pigmentvlekken. Verheldert de huidskleur, verlicht donkere vlekken, vermindert rimpels, en herstelt de natuurlijke glans van de huid. Gebruik: op de gereinigde huid, minimaal gedurende 30 dagen elke nacht. By Collagen Lift.

🛒Bekijk Luminous Brightening Night

 

 

2. Skin Tone Balancer

Skin Tone Balancer depigmenterend serum bevat azaleic glycine, vitamine c en niacinamide (vitamine B3). Skin Tone Balancer serum haalt pigmentvlekjes in het gezicht weg, met snel resultaat. Bestaande pigmentvlekken worden minder zichtbaar worden en nieuwe bruine vlekken zullen minder snel verschijnen. Gebruik: ochtend en avond op bruine vlekken en – of het ganse gelaat. By Nannic.

🛒Bekijk Skin Tone Balancer

 

3. Vitamin C+ serum of kuur

Vitamin C+ in 10 ampules die je als kuur, of aanvullend aan je dagelijkse routine, kan inzetten om de doffe en vermoeide huid op te peppen, en terug stralend en fris te maken. Vitamine c pakt pigmentvlekken aan en verlicht donkere kringen. Gebruik: na de reiniging, een halve ampule over gans gelaat en alle vlekken en kringen. Laat inwerken. By Babé.

🛒Bekijk Vitamin C +

Opgelet: pure vitamine c gebruiken – als in citroensap – is niet aan te raden. Waarom is citroen niet goed voor pigmentvlekken ? De niet stabiele zuurtegraad van vers citroensap kan de huid verbranden. Wil je de kracht van vitamine C toepassen, kies dan voor een stabiel serum zoals deze VitaminC+ 

 

 

4. The Face Oil

The Face Oil is een krachtig mengsel van meerdere natuuroliën die samen een effect hebben dat lijkt op retinol: vermindert rimpeltjes, diepe verzorging van de verouderde huid, kalmeert én egaliseert pigment en de teint. Gebruik: een paar druppels, breng aan over gans gelaat of meng met je crème. By Extra Wild Beauty.

🛒Bekijk The Face Oil

 

5. SPF : Sunny Side of Things / Amazinc Things

Sunny Side of Things is een SPF 50, geschikt voor elke huid, die beschermt zowel UVA als UVB en alle andere stralingsbronnen.

🛒Bekijk Sunny Side of Things

Amazinc Things is een 100% minerale SPF 30 op basis van non-nano zinkoxide met een hoge beschermingsgraad. Ideaal voor de gevoelige huid, en de acné huid.

🛒Bekijk Amazinc Things

 

EXTRA Tip: Collageen met antioxidanten bestrijdt de vorming van pigmentvlekken van binnenuit

Tip bij pigmentvlekken en zonneschade: voeg antioxidanten toe. Bij antioxidanten is er maar 1 regel: more is much better.

Luminous Gold by Collagen Lift Paris: een wonderlijk collageen supplement dat de collageenvoorraad in jouw huid aanvult, en pigmentvlekken en melasma vermindert. Luminous Gold beschermt jouw huid specifiek tegen zonneschade van UVA en UVB. Gebruik: drink elke dag 1 ampul 30 mins voor het ontbijt (nuchter)

🛒Bekijk Luminous Gold collageen

 

👉🏻👉🏻 Met deze producten en tips bewaar jij een stralende huid en kan je pigmentvlekken op je gezicht en handen verwijderen. Bekijk de ganse collectie: pigmentvlekken collectie.

 

Terug naar blog