biomecare actie: gratis synbiotic skin spray

Biomecare actie: verzorg je huidmicrobioom beter met gratis Synbiotic Skin Spray

We LOVE Biomecare !

Biomecare, dat is beter zorgen voor je microbioom, met huidverzorgingsproducten die, naast je huidtype, ook rekening houden met jouw natuurlijke laag van bacteriën. 

Onder biomecare vallen producten die ingrediënten bevatten als probiotica en prebiotica en daarmee ook gericht zijn op de betere verzorging van de vele beestjes op jouw huid.

Ik ben GROTE FAN van biomecare, en ik wil je graag motiveren om om specifieke producten aan je routine toe te voegen, en je huid beter te verzorgen. Je krijgt er een stralende huid van, das de moeite ;)

🥳 Daarom is het deze week: BIOMECARE week  met gratis Synbiotic Skin Spray CADEAU !

We zetten alle BIOMECARE producten in de picture en we stimuleren jou om specifieke producten aan je routine toe te voegen met deze ACTIEontvang een 50 ml Synbiotic Skin Spray GRATIS bij aankoop van BIOMECARE producten (vanaf 80 euro (*)).

Welke producten vallen onder biomecare ?

1. Synbiotic Skincare: actieve probiotica en prebiotica in een serum en een spray, die je toevoegt aan elke routine. Super fris en heel effectief: brengt de barrière in balans.

2. Stratum Symbiosum: prebiotica producten en actieve ingrediënten, vormen samen een volledige lijn om je huid te verzorgen, van reiniger tot crème.

Go shop & geniet van een frisse, stralende huid.

Liefs ! Kris 🤍


(*) Actie voorwaarden:

  • 1x 50 ml Synbiotic Skin Spray (twv 13,50 €) gratis
  • bij aankoop vanaf 80 euro uit assortimenten: Synbiotic Skincare + Stratum Symbiosum
  • vul je winkelmand, voeg dan Synbio Spray 50 ml toe, deze wordt automatisch gratis
  • Geldig: tem 16 juni
  • 1 per persoon, niet cumuleerbaar met andere voordelen
Terug naar blog