Ben jij klaar voor een SKINCARE UPGRADE ? Skincare Boulevard

 

Jouw huid staat onder continue druk: pollutie & rook, stress, UV straling, vliegen & reizen, alcohol, ongezonde voeding, hormonale schommelingen. We vergeten vaak dat onze huid ook nog eens een (meestal dubbele) verzorgingsroutine krijgt die ook invloed kan hebben: zowel ochtend als avond gebruiken we cleansers, lotions, crèmes en serums die niet altijd het gewenste positieve effect hebben.


Wist je dat te hevig reinigen jouw huid kan beschadigen ? En dat sommige cleansers te agressieve ingrediënten kunnen bevatten voor jouw huid ? En dat sommige oliën en actieve ingrediënten kunnen leiden tot irritatie ? 

Vaak merken we dat niet. Tenzij je een oogcrème gebruikt die zowat onmiddellijk je ogen doet zwellen, leggen de link niet tussen onze verzorging en het ontbreken van resultaat, of erger nog: het verergeren van irritaties.

We merken wel dat vervelende pukkeltjes niet weg gaan, dat we soms blinken (vet) alhoewel onze huid eerder trekkerig (droog) aanvoelt, en we zien soms schilfers en rood.

 

Hoe kan dat nu ?

 

Wel, we kunnen dit alles terugleiden, of toch heel vaak, naar jouw huideigen microbioom of eigen bacteriën. Het is ons evenwicht van onze barrière die verstoort geraakt, en door intens reinigen en foute (maw: niet aangepaste producten) nog meer ‘reactie’ gaat veroorzaken, onze huid barrière verstoort en verzwakt.

Om de beste match te maken tussen jouw noodzaak + beste oplossing en het product, is kennis van ingrediënten, technieken en de huid hier enorm belangrijk. En ik zet me daarvoor heel graag volledig in. Naast studeren om on top te blijven in skincare (zoals mijn studies Cosmetische Wetenschappen en nog een paar extra opleidingen waarover binnenkort meer) kijk ik rond naar innovaties en dus upgrades: een fijnere techniek, een beter ingrediënt, een iets meer effectieve formule.

Ik stel niet alleen voor mezelf en mijn bedrijf hoge kwaliteitseisen, maar ook aan mijn leveranciers & partners.

 

Ik maakte een skincare upgrade checklist:

 

* innovatief in keuze van ingrediënt, verpakking, formule
* bereid om steeds formules te upgraden
* top kwaliteit, die doet wat het belooft
* duurzame keuzes in verpakking (ultra violet glas, afbreekbaar plastics etc)
* veiligheid in processen, transport en sealings (airless, beveiligde doppen, etc)
* gepassioneerde producenten, met hart voor hun consument ! 

Ik ben er dan ook trots op dat er vele Belgische bedrijven zijn die perfect vallen onder deze graadmeters, maar er zijn ook pure passionada's in vb Barcelona, die superhard gaan voor hun top product. 

Ik zorg als Skin Experte dan ook voor de ideale combi tussen kennis, noodzaak, product en resultaat en test altijd eerst diepgaand uit voor ik overga tot positionering en aanbod. Het is mijn ambitie om jou het beste te brengen, het meest aangepast aan jouw huid, veilig & gegarandeerd.

En daarom breng ik via Skincare Boulevard af en toe nieuwigheden. Ben ik dan altijd op zoek naar steeds iets nieuws ? Nee dat niet. Het gaat niet over trends, of steeds een nieuw product willen brengen. Het gaat over de zoektocht naar de beste match en toepassing, zodat jij zeker bent van de beste crème voor jouw huid.

De grootste troef, heel specifiek voor het microbioom, is Synbiotic Skincare. Gezonde bacteriën (probiotica) + hun voeding (prebiotica). Deze lijn van cosmetica ontwikkelde ik via Skincare Boulevard voor elke huid die hulp en herstel kan gebruiken. Maak van roodheid, irritatie, schilfers, acné (and many more) terug een gezonde, stralende huid. Met producten die je huid op een natuurlijke manier helpen te herstellen.

 

De vraag is: ben jij klaar voor een upgrade ? 

Ik breng nieuwigheden en verbetering naar jou toe: via social kanalen, de nieuwsbrief en de facebook groep HUIDVERZORGING (enkel voor vrouwen - besloten). Daarnaast breng ik via YouTube tutorials en de Workshops allerlei producten, technieken en uitleg naar je toe.

Neem jij ook de evolutie van jouw huid mee in handen ? Want met de jaren verandert ook jouw huid, en je skincare verandert best mee. Je kan op mij rekenen om je te helpen bij deze upgrade, en om te starten nodig ik je dan ook uit om eerst de gratis Huidtest uit te voeren, dan heb ik alle data om jouw plan op te maken. 

Ready to UPGRADE Your Skin ?

Ik wel ;-) tot snel !
Veel liefs,
Kris

Contact:
M: 0492 65 99 43
kris@skincareboulevard.be
www.skincareboulevard.be 

Terug naar blog