Beste anti-age tip bij het ontbijt in Knokke Talks is het drinkbaar collageen Luminous Gold van Collagen Lift

Anti-aging bij het ontbijt met Luminous Gold drinkbaar collageen x Knokke Talks magazine:

" Een shot collageen bij het ontbijt kan je huidverzorging naar een hoger niveau tillen. Luminous Gold is een krachtig anti-age voedingssupplement op basis van oa gehydrolyseerd collageen. De perfecte match voor huid, haar, nagels én helpt zichtbaar tegen cellulitis.

Proost op een stralende huid ! 

Elke drinkampul bevat je dagelijkse dosis collageen, maar ook hyaluronzuur voor een diepe hydratatie en antioxidanten die pigment verzachten. Daarnaast beschermt dit beautymiddel tegen de effecten van zonneschade (zowel UVA- als UVB-stralen) en voorkomt het vroegtijdige huidveroudering. De huid wint immers aan weerbaarheid tegen rimpels en behoudt haar elasticiteit. Je huid zal stralen ! 

Dagelijks of in kuurvorm

Luminous Gold voorziet één ampul per dag met een doeltreffende mix van deze ingrediënten. Alles voor een vollere en stevige aanvoelende huid en sterkere nagels. Drink de ampules dagelijks gedurende twee maanden tot drie maanden als kuur, of elke dag as anti-aging middel op lange termijn. Elke druppel telt ! "

Waarom Luminous Gold het ideale anti-age middel is:

Ook in Knokke proosten ze op een stralende huid ! Drinkbaar collageen heeft een aantal krachtige voordelen:

Waarom is dit collageen zo goed voor je ? Elke ampule van Luminous Gold drinkbaar collageen maakt je huid steviger, strakker én beter bestand tegen zonneschade.

Wat is gehydrolyseerd collageen ? Gehydrolyseerd of gefragmenteerd collageen is in kleinere stukjes gebroken en kan daardoor gemakkelijk geabsorbeerd worden door het spijsverteringsstelsel. Het is dan ook onmiddellijk beschikbaar om door huid te worden opgenomen en geeft sneller resultaat.

Waarom neem je collageen bij het ontbijt, op een nuchtere maag ? Om 99% opname van het gehydrolyseerd collageen te garanderen, is het belangrijk dat dit enige bestanddeel is in de maag dat wordt verteerd. Wacht dus 30 minuten voor je eet of drinkt, zodat het collageen kan worden opgenomen.

 

Meer weten over Luminous Gold ?

Luminous Gold bevat naast collageen ook hyaluronzuur, vitamine c en antioxidanten. Een fantastische mix voor een mooi jonge huid, minder rimpels en een egale teint. Bekijk Luminous Gold collageen. 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.