Huidverzorging voor mannen Skincare Boulevard

Met drie producten bouw je de basis  huidverzorgingsroutine voor mannen

Mannen willen graag een sterke huid, die bestand is tegen weer en wind op de koersfiets of de werf, maar ook tegen droge kantoor lucht. En ze willen tegelijkertijd ook een frisse en gladde huid, die zacht aanvoelt. Om de huid van mannen in topconditie te houden, is een dagelijkse aangepaste verzorging noodzakelijk. De meeste mannen houden van een simpele routine; weinig potjes, veel resultaat. Ik zet een paar essentiële stappen op een rij, die jou niet meer tijd vragen dan een minuutje of twee per dag. Aangevuld met een onmisbare extra tip voor wie toch net dat tikkeltje meer wil.
 

Basis routine van drie producten

Drie gerichte producten vormen de vaste basis van de man en zijn huidverzorging: een reiniger, een hydraterende crème, een spf. Deze 3  producten maken als vaste dagelijkse basis een groot positief verschil: een zachtere huid, een veel comfortabeler gevoel, een frisse en verzorgde uitstraling.

1 Face wash reinigt zacht

Ruikt fris, schuimt licht en is handig in gebruik; even pompen, inmasseren en afspoelen. Deze face wash reinigt vuil, stof en talg en kalmeert de huid. Beste keuze bij uitstek voor elke man.

2 All-in one: dag, nacht, anti-rimpel, voeding en herstel

Zo simpel kan het zijn; een crème waar alles in zit. Total Renew gezichtscrème is ideaal voor mannen: dankzij de hoge hydratatiefactor, en bijkomende anti age ingrediënten én probiotica, is je huid in no time zacht en glanzend fris. Gebruik ochtend en avond na de reiniging.

3 Spf elke dag met Sunny

Het zonnetje schijnt elke dag, zelfs achter de wolken. En de straling van de zon bereikt je huid overal: in de auto onderweg naar de meeting, of op het voetbalplein, en zelfs op kantoor (blauw en wit licht van pc schermen is slecht voor je huid !).

Maak er een goede gewoonte van: gebruik elke ochtend een spf. Aanrader: SUNNY Side of Things spf 50 hydrateert en beschermt UVA en UVB. Voor gelaat, en voor lichaam (handig).

 

👉🏻 Ik beloofde nog een extra tip, een onmisbare aanvulling. Meet: MEN 👇🏻

 

Men drinkbaar collageen voor mannen dat de huid verstevigt, haargroei boost en meer stamina en energie geeft

Extra tip: ochtendritueel voor huid, haren en energie

Drink elke ochtend, voor je ontbijt, een ampul MEN by Collagen Lift. Deze ampule bevat collageen gemixt met andere ingrediënten die je huid, maar je haren en je energie level, een immense anti-age boost geeft.

Behaal krachtige resultaten met deze MEN, drinkbaar collageen voor elke dag.

Voordelen:

+ Collageen voor een jongere huid en minder rimpels
+ Biotine voor stevig en gezond haar
+ Zink voor immuniteit en weefselvernieuwing
+ Guarana voor uithoudingsvermogen en energie
+ Zeewier voor micronutriënten
+ Vitamine C voor ondersteuning van het immuunsysteem
+ Glutathion voor antioxiderende kracht

Het verschil is voelbaar én zichtbaar  👇🏻👇🏻

Men bevat drinkbaar collageen dat de huid, haren en energie level van mannen verbetertMen collageen verbetert de huid, haren en energie van mannen

 

🛒 SHOP:

Face wash

Total Renew

Sunny Spf

Men collageen

of bekijk: de collectie mannen: alle producten geschikt voor de huid van mannen

 

Ook interessant voor jou:

Interesse in een volledige huidverzorgingsroutine ? Start jouw gratis HUIDTEST en ontvang advies op maat. 

Terug naar blog