Nannic excellence lijn, luxueuze huidverjonging

EXCELLENCE - de antiage powerboost die jouw huid verjongt

Skin Powerboost nodig ? Klaar voor anti-age op maat ? 
Verzorg jouw huid met topkwaliteit en resultaat !

  

Hoe werkt de Excellence lijn van Nannic ?

Huidverjonging, huidverzorging, huidverbetering. Met de Excellence lijn pak jij zowel rimpels als fijne lijntjes aan, dankzij de mega hydratatie boost van toegevoegd hyaluronzuur. De Coup D' Excellence lift en verstevigt jouw huid onmiddellijk, deze instant rimpelvuller maakt alles strak. Dankzij de extra vochtinbrengende eigenschappen van de EXT crème, boost jij het hydratatie niveau. Geschikt voor elke huidtype !

Wat kan ik doen aan mijn verslapte verouderde huid ?

Met het rimpelvullend hyaluronzuur Coup D'Excellence als basis, en de EXT creme als hydraterende creme, kies jij nog voor extra huidspanning en verbetering van de huidkwaliteit met deze 2 serums:  ATP en GSH . Deze brengen energie naar de cellen, gaan huidverslapping tegen dankzij het stimuleren van collageen. Zo krijg jij een stevige huid, meer huidspanning, met een gerevitaliseerde, frisse en verjongde huid als resultaat !

Meest geschikt voor het drogere huidtype.

 

In deze Blogpost lees jij:

  • Wat is EXCELLENCE - welke producten ?
  • Waarom zijn deze zo goed voor jouw huid ?
  • Voor en na foto's
  • 2 onmisbare sets aan mooie setprijs

 

Anti huidverslapping, anti rimpel, anti age ?


Het antwoord op jouw anti-age vraag is : EXCELLENCE  de nieuwe lijn van 4 producten bij Skincare Boulevard, die jouw huid een verjongingsboost geeft van jewelste !

 

 

1. COUP D'EXCELLENCE
= Liftend serum voor een strakkere huid en minder rimpels

2. ATP SERUM
= ENERGIE ! Zorgt voor een stevigere huid, met meer veerkracht en elasticiteit

3. GSH SERUM
= DEFENCE ! Zorgt voor antioxidanten en countert de veroudering met collageen

4. EXT SERUM (crème)
= ULTRA MOISTURE ! Zorgt voor een hydra boost van 200 %

 
DEZE WIL IK BEKIJKEN ! NAAR DE COLLECTIE >> 
 

WAAROM ZIJN DEZE PRODUCTEN ZO GOED VOOR JOUW HUID ?


Je huid heeft drie essentiële behoeften, die hun oorsprong vinden in de wortels van het cellulaire leven. Onze cellen hebben levensenergie nodig, een sterke zelfverdediging, en voldoende water - hydratatie. Op dit principe is dit huidverjongingsconcept gebouwd: het voorzien van onze huid van alles wat deze nodig heeft, op cellulair niveau, gericht op enorm herstel.

 

De resultaten zijn uitzonderlijk, en snel zichtbaar. De huid wordt voller en gezonder en hervindt de natuurlijke stevigheid en uitstraling. Gebruik deze dagelijks, of in kuurvorm (1 maand).

 

 

Wist je trouwens dat deze exclusieve, luxe en vooral hoogwaardige lijn de Beauty Oscar kreeg ? ‘een product dat doet wat het belooft, een product dat opvalt, een product dat een verschil maakt én ook een gevoel van glamour geeft’.

 

ECHTE resultaten !

 

Dankzij deze voor en na foto's zie jij hoe duidelijk de huid erop vooruitgaat ! Minder diepe lijnen, meer strakke huid, de kwaliteit en huidspanning gaat er ENORM op vooruit ... en dat vrij snel, na een paar dagen als zie jij het verschil - WOW !

 

🛒🛒🛒 4 EXCELLENCE producten SHOP NU

 

SET VOORDEEL !

We maakten 2 combi's voor je: met een leuk voordeel dat al is verrekend op de totaal aankoopprijs ;)


 

 

Dual Forces SET = Coup d'Excellence €89 + EXT serum €140,80

Een unieke combinatie, bestaande uit het Coup D' Excellence Elixir en het EXT serum (ultra hydraterende crème): samen zorgen ze voor minder rimpels, strakkere contouren en een mooiere teint.  Kan voor alle huidtypes, van de drogere, normale tot de meest vette huidjes !

JOUW VOORDEEL: € 178 ipv € 229,8
🛒 SHOP NU

 

EXCELLENCE SET = ATP serum €112 + GSH serum €108,8 + EXT serum €140,80

Een fantastische combinatie die samen zorgt ze voor een uitzonderlijk resultaat in pure huidverjonging op het hoogste niveau. 

Perfecte set voor de al wat oudere, verslapte, normale of wat drogere (ook dunnere) huid. Brengt een jeugdige frisheid, laat je huid stralen.

JOUW VOORDEEL: € 340 ipv € 361,6

🛒 SHOP NU

 

Fantastische producten die jij dagelijks of als kuur (voor een feest, huwelijk, of gewoon voor jezelf) kan inzetten. Wil je meer info ? Stel jouw vraag aan Kris! Of bekijk de collectie KLIK HIER.

 

🤍 LOVE YOUR SKIN

Liefs ! Kris

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.