Welkom bij Skincare Boulevard. Onze missie. Wat doen wij voor jou.

Skincare Boulevard werd opgestart in 2021 als antwoord op de meest gestelde vraag: wat moet IK doen om mijn huid beter te verzorgen ? 

Het viel Skin Expert Kris op dat deze vraag steeds opnieuw terug kwam: ondanks een overaanbod aan huidverzorgingstips en - tricks op het net, winkels en shops vol cosmetica en heel wat offline en online huidanalyses en huid-adviseurs: de gemiddelde consument is niet 100% zeker noch tevreden van haar / zijn zaak als het gaat over huidverzorging.

Zijn er teveel merken op de markt ? Zijn de routines die uitgestippeld zijn door de merken niet voldoende aangepast aan de noden van de unieke consument ? Worden er voldoende vragen gesteld om te bepalen of de crème een oplossing is voor de huid van deze specifieke consument ? Hebben merken, nadat de verkoop is gesloten, ook oog voor opvolging ? Worden ingrediënten losgelaten op de huid zonder rekening te houden met de balans van de huid barrière en het microbioom? Wordt de routine aangepast aan het seizoen, of aan de leeftijd ? 

De reden waardoor cosmeticagebruikers twijfelen: een combi van all of the above. Gemengd met een paar minder goede ervaringen (wie heeft niet, nu of ooit, een kast vol half of amper gebruikte cosmetica in de badkamer ?), maakt dat de consument continue op zoek is naar dat ene, perfecte potje

And that's where we come in !

Skincare Boulevard vertrekt vanuit de noden van de consument.

  • Via de huidtest stellen we de juiste vragen.
  • We zoeken de juiste ingrediënten, en combineren de beste oplossingen van verschillende merken, met respect voor jouw eigen huid microbioom.
  • We kijken naar jouw huid vandaag, en houden een oogje op de toekomst.
  • We informeren naar je ervaring, en passen je routine aan waar nodig: seizoens - maar ook leeftijdsgericht.

Gebaseerd op echte expertise. Dankzij Cosmetic Skin Expert Kris Schoeters matchen we jouw noden aan de cosmetica die je behoeften invult, en aan het juiste gebruik van elk potje binnen een volledige routine. Je kan altijd shoppen met advies dankzij haar duidelijke gebruiksrichtlijn en feedback bij elk product.

Huidverzorgingsroutines aangevuld met probiotica + prebiotica formules van Synbiotic Skincare, ontwikkeld door Kris om de huid barrière en eigen microbioom een gezonde boost te geven. 

Dat ene perfecte potje ? Wij zorgen ervoor dat alle potjes perfect zijn.

Skincare Boulevard adviseert en begeleidt jou naar een frisse en goed verzorgde huid, via dagelijkse huidverzorgingsroutines, afgestemd op jouw huid dankzij de huidtest, met aangepaste verzorgingstechnieken en bewezen huidverzorgingsproducten, ondersteund door het skin expert advies van Kris. 

 

Ook interessant:

Heb je een vraag ? Contacteer ons via het contactformulier.

Wil je graag jouw routine op maat ontvangen ? Klik HIER en start jouw huidtest.

Synbiotic Skincare, de innovatie in huid verzorging. Ontdek.

Wie is huid expert Kris Schoeters ? Lees Kris beter kennen.

De ideale routine bestaat uit 4 stappen: lees meer.

 

Terug naar blog

Reactie plaatsen

Let op: opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd.